PicMonkey Collagevipclubbing
19. dec
V zraku · dan za

19. decembra bo v Cirkusu vroče. Pripravlja se namreč modni žur, ki ga bodo obiskale tudi dolgonoge gazele Iris Mulej, Sabina Remar, Daša Podržaj, Anamarija Avbelj in Natalija Osolnik.

Klub Cirkus, Ljubljana
Klub Cirkus
5€
Dogodek na Facebooku

Cirkuško klubsko sceno bo zajela modna vročica, ki se ji bomo lahko v Cirkusu predajali vsak tretji petek v mesecu. Prvič nas bodo impresionirali in odeli v estetiko v veselem decembru, s fascinantnim dogajanjem v znamenju zvokov Ibize, klubske party elegance, stila, visokih pet ter privlačnih gostiteljic dogodka, ki kot prave fashionistke trende ustvarjajo, namesto da bi jim sledile.

PREBERITE ŠE: Winter Temptation 2014: Festival elektronske glasbe v Mariboru

Hip cirkuški clubbing bodo obiskale izbrane dolgonoge gazele Iris Mulej, Sabina Remar, Daša Podržaj, Anamarija Avbelj, Natalija Osolnik…, ki se bodo po galaksiji neonskih luči zavrtele z radodarnim Johnny Orgazmus-om. Če ga najdemo na prizorišču, bo obdaril tudi nas!

SARS_skupna (2) 19. december, 2014 Veseli december v Črnomlju 2014 DSC_1483 4. april, 2000 Makkon: festival japonske kulture v Kinu Šiška Festival Label Grand Karakterre 2013.Foto: Primo? Lavre 4. april, 7400 Label Grand Karakterre 3: Festival bioloških in biodinamičnih vin new 8. december, 2014 Novoletni Škodin Hudobri salon v centru Ljubljane · ·