MG_1245-700x466
12. apr
V zraku · dan za

Festival čokolade v Radovljici ali najbolj čokoladna prireditev daleč naokrog prihaja v že tretji izvedbi. Pravi praznik za vse tiste, ki bi ubijali za košček čokolade.

do
Linhartov trg in Radovljiška graščina, Radovljica
Festival čokolade
vstop prost

Na enem mestu se bodo na najbolj čokoladni prireditvi daleč naokrog zbrali vsi, ki na sladkem zemljevidu čokolade kaj pomenijo – od čokoladnic do ustvarjalcev čoko sladic in drugih jedi. Dogajalo se bo v starem mestnem jedru, kjer bodo obiskovalci okušali, vonjali in opazovali čokolado v najrazličnejših oblikah, okusih in barvah. Prikazali bodo, kako nastajajo pralineji, zgodila se bo čokoladna modna revija, Gorenjka bo pripeljala čokolado velikanko in še več zanimivega se bo dogajalo. Festival čokolade bo prinesel tudi delavnice za otroke, ulične predstave za otroke in odrasle ter improvizirano gledališče.

Odpri galerijo
6LutkeNinaVojnovic 11. april, 2014 Razstava – 100 let slovenske lutkovne umetnosti dan_za_09_04_cukrarna-pritlicje 9. april, 2014 Razstava Cukrarna – od tovarne sladkorja do tovarne kulture. cover-peter-lindebergh 8. april, 2014 Zagrebu na ogled fotografska razstava Petra Lindbergha Tradicionalni dunajski velikonočni sejem. 5. april, 2014 Velikonočni sejmi na Dunaju · · ·