fotopub
4. jun
V zraku · dan za

Na ruševinah starega Fotopuba – festivala in delavnice dokumentarne fotografije – se rojeva mlad festival fotografije, ki ni Fotopub.

do
atrij kluba LokalPatriot, Trdinova 8, Galerija Simulaker, Vrhovčeva 1 a, Novo mesto
fotopub
Vstop je prost

Letos bi moral Fotopub že štirinajstič opraviti poslanstvo največjega slovenskega festivala fotografije in fotografske delavnice. Nesrečna situacija festivala je botrovala temu, da mu letos ne bo uspelo v poznani obliki. So se pa mladi, ki jih je Fotopub popeljal v svet fotografije odločili ustvariti ”fotopub”. Upoštevali so koncept preteklega festivala in ga zapeljali v svežo smer. Koncept je preprost, gre za sproščen festival povezovanja, zabave in znanja z veliko glasbe in malo denarja. ”fotopub” bodo zaznamovale razstave domačih in tujih ustvarjalcev, večerna predavanja in novost – zanimiv glasbeni program.

Gledališki spektakel Marvel Universe Live! 25. november, 2016 Marvel Universe Live! – oglejte si Marvelove junake v živo! Britanski band Placebo prihajajo v Zagreb 10. november, 2016 Koncert: Placebo novembra v Zagrebu Ljubljanski maraton 2016 30. oktober, 2016 Tekaška prireditev: Volkswagen Ljubljanski maraton 2016 Eyes On: Mesec fotografije Dunaj 25. oktober, 2016 Razstava: Eyes On – Mesec fotografije Dunaj 2016