Festival Punk Rock Holiday 2017
7. avg
Kulturni izbor · glasba

Festival Punk Rock Holiday 2017 bo v senci dreves Triglavskega narodnega parka ter ob smaragdni Soči ponovno ponudil edinstveno glasbeno izkušnjo – med 7. in 11. avgustom bomo lahko po ‘pankersko’ plesali ob The Offspring, Pennywise, Good Riddance, Propagandhi in še bi lahko naštevali.

do
Tolmin, Slovenija
Punk Rock Holiday
od 60,00 €
Dogodek na Facebooku

Festival Punk Rock Holiday je samo v štirih letih postal eden od najbolj pričakovanih dogodkov v Evropi za vse, ki so kdaj okusili festivalsko oazo.
Kampiranje v senci dreves Triglavskega narodnega parka, mediteranska klima, dve festivalski plaži, oder na tako imenovani Rajski plaži s pogledom na smaragdno reko, odsotnost ograj med nastopajočimi in občinstvom – to je le delček edinstvene izkušnje, ki jo ponuja Punk Rock Holiday.

PREBERITE ŠE: Metaldays 2017 – prihaja Marilyn Manson

Poleg kakovostnega programa je festival okronan s sproščeno atmosfero na eni od najlepših festivalskih lokacij na svetu. Tudi letos bo festival Punk Rock Holiday 2017 ponudil ne le bogat glasben program, temveč izpopolnjeno punk-rock izkušnjo v pravem pomenu besede.
Letošnji line-up festivala, ki bo potekal med 7. in 11. avgustom 2017, je sledeč: The Offspring, Pennywise, Propagandhi, The Toy Dolls, Ignite, Anti-Flag, Less Than Jake, Good Riddance, Madball, Face to Face, Pig Parlament, Snuff, The Real McKenzies, Jaya The Cat, 88 Fingers Louie in še in še.

tom jones 2. avgust, 2017 Koncert: večni plejboj Tom Jones v puljski Areni David Guetta 29. julij, 2017 Koncert: David Guetta julija 2017 prihaja na Dunaj sting-press-2016-cr-eric-ryan-anderson-billboard-1548 27. julij, 2017 Koncert: Sting se vrača v puljsko Areno pixiespress2 12. julij, 2017 Koncert: po trinajstih letih se v Ljubljano vračajo Pixies · · · · · ·