Vilinsko mesto (1)
27. nov
V zraku · dan za

Od 27. novembra do 30. decembra se bo Maribor spremenil v prav posebno Vilinsko mesto, saj se začenja letošnji festival poln čarobnih dogodivščin na mestnih ulicah, dvoriščih in trgih. Festival je posvečen tako najmlajšim, kot tudi vsem nam, našim notranjim vilinom, ki s pomočjo povezovanja in sodelovanja, tkejo nove zgodbe.

do
Na različnih lokacijah, Maribor
Narodni dom Maribor
Brezplačno

Ker bi želeli s festivalom omogočiti udeležbo veliki večini otrok in odraslih, je bil urnik dogodkov in delavic prilagojen delovnemu času tako, da se večina delavnic in drugih dejavnost začenja od 15. ure dalje. V četrtek, 27. novembra ob 18. uri, bo potekala praznična in ognjena otvoritev Vilinskega mesta, na Slomškovem trgu v Mariboru. V sklopu festivala bo poleg ostalih zanimivosti potekal tudi Vilinski oder na Viliskem dvoru (Vetrinjski dvor), kamor vabimo vse generacije k druženju, ustvarjanju in uživanju v brezplačnih kulturnih dogodkih.


PicMonkey Collage 27. november, 2014 ”Sempl 2014” – Konferenca medijskih trendov securedownload 26. november, 2014 Disneyjeva Lepotica in Zver v Trstu 1 26. november, 2014 Jona Bednjanec: OBRAZI/FACES v Centralni Postaji Most-Frequently-Challenged-Book-ftr 26. november, 2014 30. slovenski knjižni sejem · · ·