Film: Gravitacija
17. okt
Kulturni izbor · film

Ustvarjalci filma Gravitacija so za jedro zgodbe uporabili človeški prvinski strah pred padanjem, temo in samoto…. ter tako ustvarili izjememno znanstvenofantastično srhljivko. V kateri blestita oskarjevca Sandra Bullock in George Clooney, ki na filmska platna prihaja meseca oktobra.

do
Kolosej
Kolosej
6€

Si predstavljate neskončno vesolje? Temo, ki vas obdaja. Filmski scenarij bratov Cuarón, podlagi katerega je nastala shrljivka je pritegnil ustvarjalca George-a Clooney-a in Sandro Bullock, da sta se podala v izjemno avanturo. Film so namreč snemali dobra dva meseca v filmskem studiju v Londonu in je bilo po pričevanju igralcev eno bolj napornih.

Zgodba je precej enostavna. Med rutinskih vesoljskim sprehodom se zgodi katastrofa. Plovilo je uničeno, astronavta pa lebdita v neskončnosti vesolja. Vsak dih, pomeni dih bljižje smrti. A, obstaja možnost za rešitev!

Film: GravitacijaOdpri galerijo

PussyRiot_Sundance05 9. oktober, 2013 Pussy Riot: Pankovska molitev Filmska_platna_4_jobs2.jpg 12. september, 2013 Premiera filma: jOBS SetWidth750-Moje-ivljenje-z-Liberacejem-02 17. julij, 2013 Moje življenje z Liberacejem 3. julij, 2013 Osamljeni jezdec · · ·