Filmska_platna_4_Alabama_Monroe_02
25. sep
Kulturni izbor · film

Strastna in srce parajoča ljubezenska zgodba romantične drame Alabama Monroe, ki se odvrti ob zvokih izvirne bluegrass glasbe, je bila v svoji domovini velika blagajniška uspešnica, kmalu zatem pa je osvojila festivalsko občinstvo in žirije po vsem svetu ter med drugim prejela nominacijo za oskarja za najboljši tujejezični film.

Kinodvor
Kinodvor
4 € - 6 €

Ko s tatuji prekrita Elise sreča bluegrass glasbenika Didiera, se med njima v trenutku vname ljubezen. Viharna in strastna romanca, ki se odigra na odru in za njim, ju povsem prevzame. A ko v njuno popolno družinsko življenje poseže nepričakovana tragedija, se par naenkrat znajde pred veliko preizkušnjo. Ljubezen ima včasih moč, da premaga vse, včasih pa tudi ne.

Odpri galerijo

Filmska_platna_3_Pravicnik_2 25. september, 2014 Filmska premiera: Pravičnik ”The Equalizer” Filmska_platna_2_Moje_poletje_v_Provansi_15 25. september, 2014 Filmska premiera: Moje poletje v Provansi – v nagradni igri podarjamo 2 vstopnici za ogled filma MAZE RUNNER 18. september, 2014 Filmska premiera: Labirint ”The Maze Runner” Filmska_platna_4_Pot_v_raj_4 18. september, 2014 Filmska premiera: Pot v raj ·