Filmska_platna_4_Kako_ne_umreti_na_zahodu_8
5. jun
Kulturni izbor · film

V vlogi režiserja, producenta, soscenarista in igralca se zopet predstavlja Seth MacFarlane, ki je svojo režijsko palico že vihtel v filmu Ted. Če je v slednjem glavno vlogo odigral simpatični in samozavestni medved, ki je rad osvajal dekleta, se tokrat vsestranski režiser v novem filmu Kako ne umreti na zahodu osredotoča na strahopetnega kmeta, ki se zaljubi v damo, katere mož slovi kot zloglasni revolveraš.

Kolosej
Kolosej
4€ - 6€

Albert je strahopetni kmet, ki ga po neuspelem dvoboju zapusti dekle in oddide z drugim. Ko se v mesto preseli skrivnostna dama, se vanjo zaljubi, medtem ko mu ona skuša zbrati svoj pogum. Toda v mesto, zaradi maščevanja, prispe tudi njen mož, razvpiti razbojnik, ki kmetovo novo pridobljeno vrlino da na preizkušnjo.

Seth MacFarlane je sprejel izziv da svojo zgodbo postavi na divji zahod in poskusi preseči odličnega Mela Brooksa. V filmu je zbral odlično igralsko ekipo, ki jo sestavljajo Charlize Theron, Amanda Seyfried, Neil Patrick Harris,Liam Neeson, ter zagotovo ustvaril še eno filmsko uspešnico.

Odpri galerijo
6308433_orig 4. junij, 2014 Filmski festival – Kino Otok Film_8_Nevidna_zenska_5 2. junij, 2014 Romantični biografski film: Nevidna ženska Filmska_platna_2_Hisa_velikega_carodeja_10 27. januar, 0000 Filmska premiera: Hiša velikega čarodeja Filmska_platna_3_Grace_Monaska_6 22. maj, 2014 Filmska premiera: Grace Monaška · · · · · · ·