Filmska_platna_2_Moje_poletje_v_Provansi_15
25. sep
Kulturni izbor · film

Francoski filmski zvezdnik Jean Reno nas v prihajajočem filmu Moje poletje v Provansi vabi k raziskovanju čarobne pokrajine južne Francije in odkrivanju pomembnosti družinskih vezi. V topli in zabavni zgodbi spoznamo staromodnega dedka Paula, ki je primoran poletje preživeti v družbi svojih treh vnukov, ki jih zaradi družinskega spora še nikoli ni videl.

Kolosej
Kolosej
4 € - 6 €

Lea, Adrien in mali Theo se ob skorajšnji ločitvi staršev tako prvič znajdejo na dedkovi provansalski kmetiji, daleč od urbanega utripa Pariza. Že takoj po prihodu se med sorodniki pokažejo na videz nepremostljive generacijske razlike. Dedek namreč ni navdušen nad nespoštljivim obnašanjem starejših vnukov, medtem ko prav tako ne najde pravega načina za vzpostavitev stika z gluhim Theom. Paul se intenzivno trudi ohranjati red in kontrolo, kar pa mu otežuje še nepričakovan prihod starih prijateljev, ki v njem predramijo spomine na brezskrbno mladost.

Ali bo odtujena družina našla način, kako premostiti razlike in nadoknaditi zamujena leta, si lahko ogledamo v slovenskih kinematografih od 25. septembra 2014. Vsem, ki boste pravilno odgovorili na nagradno vprašanje, pa bomo podelili 2-krat po 2 vstopnici za ogled omenjenega filma v slovenskih kinematografih Kolosej.

Nagradno vprašanje:

V kateri pokrajini se odvija novi film v kateri nastopa francoski filmski zvezdnik Jean Reno?

A: Toskani
B: Provansi
C: na Azurni obali

Odpri galerijo

Nagradna igra je zaključena

2x po dve vstopnici prejmeta: Grega Žust, Ana Kompara

Filmska_platna_4_Alabama_Monroe_02 25. september, 2014 Filmska premiera: Alabama Monroe Filmska_platna_3_Pravicnik_2 25. september, 2014 Filmska premiera: Pravičnik ”The Equalizer” MAZE RUNNER 18. september, 2014 Filmska premiera: Labirint ”The Maze Runner” Filmska_platna_4_Pot_v_raj_4 18. september, 2014 Filmska premiera: Pot v raj · ·