Filmska_platna_3_Pravicnik_2
25. sep
Kulturni izbor · film

V filmu Pravičnik ”The Equalizer” Denzel Washington igra Robert-a McCall-a – moškega, ki je prepričan, da je skrivnosti preteklosti pustil za seboj, zato se posveča le svojemu novemu, mirnemu življenju. A ko spozna Teri, mladenko, ki jo nadzirajo strahovito nasilni ruski mafijci, ne more stati križem rok, na vsak način ji mora pomagati.

Kolosej
Kolosej
4 € - 6 €

Oborožen s skrivnimi sposobnostmi, ki mu omogočajo, da se maščuje vsem, ki surovo ravnajo z nemočnimi, se Robert McCall odpove upokojitvi, za katero se je sam odločil, in odkrije, da se je v njem ponovno prebudila želja po pravičnosti. Če ima kdo težavo, če nekdo nima možnosti, če se ne more obrniti na nikogar več, bo pomagal McCall. Saj on je pravičnik.

Odpri galerijo

Filmska_platna_4_Alabama_Monroe_02 25. september, 2014 Filmska premiera: Alabama Monroe Filmska_platna_2_Moje_poletje_v_Provansi_15 25. september, 2014 Filmska premiera: Moje poletje v Provansi – v nagradni igri podarjamo 2 vstopnici za ogled filma MAZE RUNNER 18. september, 2014 Filmska premiera: Labirint ”The Maze Runner” Filmska_platna_4_Pot_v_raj_4 18. september, 2014 Filmska premiera: Pot v raj · ·