2438_d005_00039
17. mar
Kulturni izbor · film

Jennifer Lopez v psihološkem trilerju Sosedov fant dokazuje, da se v zadnjih dvajsetih letih ni postarala niti za dan. A njeno spogledovanje z mlajšim moškim, ki je njen novi sosed, se izkaže za usodno napako, saj trenutek skušnjave, trenutek nerazsodnosti, ki vodi v vročo afero, začne sesuvati njeno, že načeto, življenje kot hišico iz kart.

Kolosej
Karantanija Cinemas
5,9€

V filmu Sosedov fant sta si glavni vlogi razdelila Jennifer Lopez in Ryan Guzman, ki nam razkrijeta vse odtenke ljubezni. Od tistega usodnega prvega pogleda pa do nevarne obsesije in vsega vmes. Lopezova kot učiteljica Claire Peterson namreč svojo avanturo drago plača, kljub temu, da s tem ni prevarala moža- kar pa ne moremo trditi zanj.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: The Man From U.N.C.L.E. (2015)

A novopečena samohranilka še ni uradno ločena od nezvestega moža, ko v njeno življenje in življenje njenega sina vstopi nov sosed Noah (Guzman), ki ju z ustrežljivostjo in laskanjem hitro pridobi na svojo stran. Slej ko prej popustijo tudi spone strasti, kar pa se izkaže za usodno, saj Noah zveze nima namena prekiniti. Idila se tako razpoči kot milni mehurček, davek pa kmalu začne plačevati tudi Clairin sin.

Če se vam zdi, da je film za vas prenapet, pa si lahko ogledate takega sličnega naslova- The Girl Next Door- iz leta 2004, ki pa nima veze s filmom The Boy Next Door, saj gre za romantično komedijo.

Ples z Marijo 10. marec, 2015 Filmska premiera: Ples z Marijo Komedija Mortdecai 7. december, 3600 Filmska premiera: Mortdecai (2015) Duff 25. februar, 2015 Filmska premiera: Dežurni bajs (2015) cover-87-oscars-2015 22. februar, 2015 Oskarji 2015 – podelitev oskarjev (v živo) ·