cover
26. jun
Kulturni izbor · film

Režiser akcijskih spektaklov Podli fantje, Armageddon in Pearl Harbor, Michael Bay, se vrača z novo eksplozivno zgodbo o velikanskih robotih Transformerjih. Novo, že četrto, nadaljevanje znansvtvenofantastične fikcije iz znane franžize se nadaljuje štiri leta po invaziji v Chicagu.

Kolosej
Kolosej
4€ - 6€

Tokrat je režiser Michael Bay v filmu Transformerji 4 – Doba izumrtja glavno vlogo zaupal Mark-u Wahlberg-u, ki igra avtomobilskega mehanika, ki skupaj s svojo hčerko odkrije nekaj nenavadnega, transformerja, na vrata pa kaj kmalu potrkajo paranoični vladni uradniki. Znanstvenofantastični akcijski spektakel bo prav gotovo razveselil navdušence transformerjev in pa jeklenih konjičkov. Tokrat bo tudi prvič, da bo zaigrala popolnoma nova zasedba in prvi film, kjer bomo lahko videli poleg robotskih nezemljanov Avtobotov tudi Dinobote, vračajo pa se tudi transformerji v prenovljeni in osveženi obliki Optimus Prime, Bumblebee in Ratchet.

V naših kinematografih si ga bomo lahko ogledali od 26. junija dalje.

Odpri galerijo
Film_4_Obcudovani_2 26. junij, 2014 Filmska premiera: Občudovani « 9 Mois Ferme» un film de Albert Dupontel 19. junij, 2014 Filmska premiera: 9 mesecev šoka Organizacijska ekipa BFF. 17. junij, 2014 Blejski filmski festival (BFF) Filmska_platna_4_Kako_ne_umreti_na_zahodu_8 5. junij, 2014 Filmska premiera: Kako ne umreti na zahodu · · · · ·