Film_3_Trd_oreh_3
8. maj
Kulturni izbor · film

Zabavna animirana komična pustolovščina Trd oreh, animacijske ekipe ToonBox, spremlja dogodivščine Sandija, navihanega veveričjega samčka iz parka, in njegovega podganjega prijatelja Frenda, ki načrtujeta nezaslišan rop na trgovino z oreščki in se pri tem nehote zapleteta v bančni rop, ki ga izvajajo ljudje.

Kolosej
Kolosej
4€ - 6€

A naj nas preprosta zasnova zgodbe ne prelisiči, saj je tale veveričji film nekaj posebnega. Poln je junakov in zlikovcev, drznih reševanj, komičnih zmešnjav in klasične komedije, v njem pa pisana druščina likov poskrbi za nor zaključek, ki nas bo zagotovo navdušil.

Še zanimivost … o režiserju
Režiser in scenarist Peter Lepeniotis že od leta 1993 poklicno ustvarja na področju animacije – sodeloval je s studii, kot so Industrial Light and Magic, Starz Animation, Walt Disney Feature Animation in Pixar Animation Studios pri uspešnicah, med katerimi sta Fantasia 2000 in Toy Story 2. Na TV je sodeloval pri Big Idea’s 3-2-1 Penguins in Sitting Ducks. Režiral je seriji Bolts & Blip, pred tem pa si je zamislil, spisal in režiral smešno kratko risanko Surly Squirrel, ki je pobrala nemalo nagrad in po kateri je nastal Trd oreh oziroma The Nut Job.

V naših kinematografih si ga lahko ogledamo tudi sinhronizirano v slovenščino.

Odpri galerijo
OBLJUBA_NASLOVNA 8. maj, 2014 Filmska premiera: Obljuba – romantična drama po romanu Stefana Zweiga Film_1_Ugrabitev_01 7. maj, 2014 Filmska premiera: Ugrabitev – psihološki triler FADING GIGOLO 1. maj, 2014 Filmska premiera: Sivolasi žigolo, v režiji Johna Turturra Filmska_platna_4_Udar_ljubezni-1 30. april, 2014 Filmska premiera: Emma Thompson in Pierce Brosnan v komediji Udar ljubezni · · · · ·