_ARP6149
8. jan
Kulturni izbor · film

V tretjem delu akcijske uspešnice Ugrabljena ponovno v glavni vlogi blesti igralec Liama Neesona, ki se kot nekdanji agent trudi zaščititi svojo hčer in oprati svoje ime.

Kolosej
Kolosej
4 € - 6 €

Liam Neeson se v tretjem delu znane franšize Ugrabljena ”Taken” vrača kot upokojeni agent Bryan Mills. Njegov povratek v mirno življenje pa ni ravno po načrtih, saj ga po krivici obtožijo umora nekdanje žene v njegovem losangeleškem stanovanju. Na begu in z detektivom Frankom Dotzlerjem (Forest Whitaker) za petami mora Bryan Mills (Liam Neeson) še zadnjič uporabiti vse svoje veščine, da izsledi pravega morilca, dokaže lastno nedolžnost in zaščiti edino ljubljeno osebo, ki mu je še ostala – svojo hčer.

Odpri galerijo
INTO THE WOODS 8. januar, 2015 Filmska premiera: Zgodbe iz hoste 20k-3 22. februar, 8000 Filmska premiera: 20.000 dni na Zemlji deadline.com 31. december, 2014 Silvestrska predpremiera filma v Kinodvoru: G. Turner Filmska_platna_4_Neuklonljiv_4 31. december, 2014 Filmska premiera: Epska drama Neuklonljiv predpremierno na Silvestrovo · ·