Ftrgatev 2018: majhno mesto, velik dogodek
9. nov
V zraku · dan za

Kaj je Maribor? Drava, špricer, Piramida, Pohorje, Poštna, enosmerne in krožišča, mariborski otok, štenge, poletje v parku in sobote na tržnici. A ni samo to. Je tudi mesto, kjer se bo ponovno odvijala Ftrgatev 2018. Ftrgano bo, zato pridi.

Univerzitetni športni center Leona Štuklja, Maribor
KMŠ - Klub Mariborskih Študentov
Ni podatka.
Dogodek na Facebooku

Ftrgatev je oaza, ki se pojavi enkrat na leto in vam ponudi zavetje pred vsakodnevno sivo monotonostjo in problemi ter pobarva svet v nekaj posebnega. Kot se spodobi za začetek študijskega leta, Klub mariborskih študentov že tretje leto zapored prireja epsko Ftrgatev, na kateri se ti bo 9. novembra lahko resnično ftrgalo.

Organizatorji so ob prihajajočem dogodku na svojem Facebook profilu zapisali: “Res je, da ga lahko s skejtom prevoziš v pičlih 20 minutah, vendar je pravi čar Maribora ta, da moraš na tej poti najverjetneje ubežati labodom, se lahko priključiš okušanju vina ob Vinski trti, srečaš vse svoje bivše na Poštni, profesorja v klubu na Lentu, ob treh zjutraj poješ še kebab pri Štuku in že se zbudiš v domači postelji. Seveda zamujaš na kavo v Pisarni, kjer te čakajo prijatelji, s katerimi boš obujal spomin na včerajšnji pune ftrgan dan.”

V tem majhnem mestu se boste lahko tudi letos zabavali ob zvokih različnih ritmov. Vlado Kreslin, Prljavo kazalište in Mike Vale bodo poskrbeli, da se boste na večernem delu popolnoma odklopili in doživeli nepozabno dogodivščino. Že odštevamo dneve do dogodka!


Top vino by eVino. 8. oktober, 2018 Top vino by eVino 2018: po dveh letih ponovno v Ljubljani shutterstock_611174102 6. oktober, 2018 Drugi Grill in BBQ festival 2018: najboljše jedi izpod rok žar mojstrov haley-powers-370161-unsplash 6. oktober, 2018 Multimedia HIFI Show 2018: razvedrilna elektronika in kakovosten zvok na enem mestu Ljubljana Coffee Festival 2018 – prva edicija kavnega festivala v Ljubljani 5. oktober, 2018 Ljubljana Coffee Festival 2018 – Ljubljana bo omamljena z vonjavami · · · ·