gallery_sigma-2015_1
28. jul
Kulturni izbor · glasba

Renault crossoverja Captur in Kadjar sta zvedava raziskovalca in najboljša pustolovca z avanturističnim značajem. Letos se v družbi blogerjev Ajde Sitar in Jureta Marolta med drugim odpravljata na glasbeni festival CMA 2016 (Croatian Music Adventures) na plažo Banje, kjer bosta dva dni žurala z desetimi DJ-ji, med drugim z duom Sigma in kultnim britanskim DJ-jem Maestro.

do
Banje, Dubrovnik, Hrvaška
CMA
37,27 €, VIP karta za 4 osebe: 213,15 €
Dogodek na Facebooku

Druga sezona projekta Croatia Music Adventures, ki bo letos potekal na kar petih odrih, bo to poletje gostila svetovno priznane DJ-je na plaži Banje, eni od najlepših plaž na Hrvaškem. V dveh dneh se bo predstavilo deset DJ-jev, med njimi tudi Sigma in DJ Duo Clean Bandid. Najbolj znan duo Sigma bo z uspešnico Nobody To Love ter številnimi drugimi nastopil na prvem festivalskem večeru. Med nastopajočimi bo letos tudi kultni britanski DJ Maestro, ki bo predstavil svojo zadnjo soul in funk kompilacijo Nine Simone.
Kje? Banje, Dubrovnik, Hrvaška.
Kdaj? Od 28. do 29. julija.
croatiamusicadventures.com

PREBERITE ŠE: Razišči festivalsko poletje, ujemi ikonične trenutke

Renault Captur in Kadjar, mali in veliki pustolovec iz danes najbolj priljubljenega avtomobilskega segmenta t. i. crossoverjev se v najbolj ikonični zgodbi tega poletja odpravljata na regijske glasbene festivale. Tam bosta v družbi blogerjev Ajde Sitar in Jureta Marolta odkrivala navdihujoče svetove glasbe, kulinarike, mode in narave ter jih skozi ujete ikonične trenutke delila z vsemi nami.


gramatik_press_shot_2 24. julij, 2016 Koncert: Gramatik v ljubljanskih Križankah Summer Gathering 2016 v Ambasadi Gavioli 23. julij, 2016 Summer Gathering 2016 v Ambasadi Gavioli cover-matador 23. julij, 2016 Summer Gathering 2016 & Matador @Ambasada Gavioli Beyoncé prihaja v Milano 18. julij, 2016 Koncerti: Beyoncé prihaja v Milano · ·