Idea Italia 2018: tržnica italijanskih dobrot znova v Ljubljani
21. nov
V zraku · dan za

Italijanska tržnica Idea Italia bo tretjič letos na osrednji ljubljanski tržnici obiskovalcem predstavila dobrote iz različnih italijanskih krajev. Pet dni, od 21. do 25. novembra, bodo za obiskovalce kuharji pripravljali tipične italijanske jedi. Ob hrani pa boste lahko igrali tudi ročni nogomet. Otroke lahko s seboj tudi pripeljete, saj bodo lahko sodelovali v zabavnih in poučnih igrah.

do
Pogačarjev trg
Idea Italia
Vstop je prost.
Dogodek na Facebooku

Idea Italia je italijanska tržnica, ki je na Pogačarjevem trgu že razveseljevala vse ljubitelje italijanske hrane. Aprila in junija letos so že bili pri nas, novembra pa so napovedali ponoven obisk prestolnice. Tako bodo od 8.00 do 20.00 na voljo sveži izdelki iz različnih italijanskih krajev.

Petdnevno prireditev bodo popestrili gostujoči kuharji, ki bodo pripravili različne dobrote, ki jih boste seveda lahko okušali. Tisti, ki imate radi šport, pa boste lahko tudi igrali ročni nogomet.

Dogodek je brezplačen, tako da resnično ni razloga, da ne bi pokukali na italijansko tržnico in dovolili čarobnim dišavam kulinarike naše zahodne sosede, da vas omamijo.


Banksy: ‘razstava’ satiričnih umetnin anonimnega grafitarja v Milanu. 21. november, 2018 Banksy: ‘razstava’ satiričnih umetnin anonimnega grafitarja v Milanu 34. Slovenski knjižni sejem 2018: Cankarjevo leto 20. november, 2018 34. Slovenski knjižni sejem 2018: Cankarjevo leto 21. Slovenski festival vin: v popolnoma spremenjeni podobi 15. november, 2018 21. Slovenski festival vin: v popolnoma spremenjeni podobi Poleg okusne hrane in pijače boste lahko uživalitudi v zanimivih prireditvah. 10. november, 2018 Martinovanje v Ljubljani 2018 · · · ·