Laboratorij otroške vedoželjnosti
15. avg
V zraku · dan za

Laboratorij otroške vedoželjnosti v celjskem Citycentru, ki otrokom predstavlja znanost na zabaven način, je super ideja za družinski vikend ”izlet”, saj vremenska napoved ni najbolj obetavna za pohajkovanje po zraku. Vsi mladi znanstveniki bodo prejeli diplomo, spominsko majico in darilo. Mislimo, da že vemo, kaj boste počeli ta vikend.

do
Citycenter, Celje
Citycenter
Brezplačno

Laboratorij otroške vedoželjnosti v celjskem Citycentru je namenjen otrokom od 4. do 14. leta, ki se bodo skozi zabavo naučili in doživeli veliko novega. Še ta konec tedna bodo namreč potekale celodnevne delavnice, začinjene z eksperimenti s predmeti, ki jih najdemo v vsakem domu.

PREBERITE ŠE: Kako izbrati najboljšo športno obutev za otroka?

Pri projektu sodelujejo strokovnjaki kemijskih in fizikalnih znanosti Instituta Jožef Stefan, Slovenskega kemijskega društva, Chemgeneration in Tehniškega muzeja Bistra, svoje pa so pristavili še Pedagoška fakulteta iz Ljubljane, Poulično gledališče ter dijaki in študenti kemije in fizike. Otroci bodo lahko poleg diplome, majice in daril domov odnesli tudi izdelke, ki bodo nastali pri znanstvenih poskusih.

Mladi znanstveniki na delu.Odpri galerijo
Gledališki spektakel Marvel Universe Live! 25. november, 2016 Marvel Universe Live! – oglejte si Marvelove junake v živo! Britanski band Placebo prihajajo v Zagreb 10. november, 2016 Koncert: Placebo novembra v Zagrebu Ljubljanski maraton 2016 30. oktober, 2016 Tekaška prireditev: Volkswagen Ljubljanski maraton 2016 Eyes On: Mesec fotografije Dunaj 25. oktober, 2016 Razstava: Eyes On – Mesec fotografije Dunaj 2016 · ·