Igranje za vsakogar jesen 2016
5. okt
V zraku · dan za

Tako kot video ni ubil radia, tudi prihod računalniških iger in mobilnih aplikacij ni iztrebil družabnih iger. Te še zdaleč niso rekle zadnje besede, morda v poplavi digitalne ponudbe včasih le nekoliko pozabimo nanje. Na srečo je tu dogodek Igranje za vsakogar v organizaciji društva Igrolog, večer družabnih iger, namenjen druženju ob igranj namiznih iger. Tokratni bo v Kinu Šiška potekal 5. oktobra 2016.

do
Center urbane kulture Kino Šiška, Trg prekomorskih brigad 3, 1000 Ljubljana
Igrolog
Vstop prost
Dogodek na Facebooku

Jesenski večer družabnih iger, Igranje za vsakogar, se bo tokrat v Kinu Šiška odvijal 5. oktobra 2016. Dogodek je namenjen povezovanju in druženju ob mizah, ki se bodo šibile pod že uveljavljenimi in novimi namiznimi igrami. Večer je primeren tako za uporabnike naprav iOS kot Android, saj družabne igre ne izbirajo glede na operacijski sistem, spol in starost.

Dobrodošli so vsi, predvsem tisti zvedavci, ki novejših iger še ne poznate. Pravila vam bodo razložili vodiči z igralsko kilometrino in vas tako na eleganten način vpeljali v zabaven svet igranja. Seveda pa ne smete manjkati niti izkušeni mački oz. igralski veterani.

PREBERITE ŠE: Best of Snooker Ljubljana: svetovne legende snookerja v Hali Tivoli

Če se želite sprostiti ob dobri igri in pri tem še nekoliko razširiti svoj krog poznanstev, je Igranje za vsakogar kot nalašč za vas. Sproščeno vzdušje, prijetna družba in veliko iger so zagotovljeni!

Čas je za namizne igre!Odpri galerijo

Mesto žensk 2016: Mednarodni festival sodobnih umetnosti 3. oktober, 2016 Mesto žensk 2016: Mednarodni festival sodobnih umetnosti Film na oko 2016 30. september, 2016 Film na oko 2016 Festival Sonica 2016 27. september, 2016 Festival Sonica 2016 Plesni studio XXV 26. september, 2016 Plesni studio XXV vabi na teden odprtih vrat ·