nas3
9. nov
V zraku · dan za

Projekt Nas3 je nastal v Portorožu leta 2006 kot posledica spontanega glasbenega druženja treh nadarjenih glasbenikov, ki so tedaj skupaj študirali na celovškem deželnem konservatoriju za jazz.

Sklana dvorana, Ljubljanski grad
Ljubljanski grad
7,00 €
Dogodek na Facebooku

Nastalo je šest avtorskih skladb, ki so že takrat nakazovale veliko glasbeno širino in zajeten energetski naboj, ki ga ta trio premore. Zasedba je takrat po nekaj letih ustvarjanja prenehala delovati, leta 2016 pa so se fantje znova združili na obali. Nastajajo nove pesmi, v katerih je poleg energične interpretacije mogoče zaznati tudi glasbeno zrelost, ki so si jo fantje nabrali v teh desetih letih kot profesionalci v glasbenem svetu. Kot posamezniki (sidemani) so sodelovali z glasbeniki in zasedbami, kot so Gramatik, Magnifico, Hamo & tribute to love, Luz Casal, Janez Bončina – Benč, Tim Ries, Gwen Houghes, Trkaj, Miles Grifith, Srbski vojaški orkester Stanislava Biničkega itd.
Gre torej za tri vrhunske inštrumentaliste, združene v kompaktno celoto, ki jo krasijo dober zvok, razgibani in dinamični aranžmaji, domiselne spevne melodije in virtuozna izvedba.


Ftrgatev 2018: majhno mesto, velik dogodek 9. november, 2018 Ftrgatev 2018: majhno mesto, velik dogodek Ljubljana tango festival 2018: svet čutnosti, elegance in strasti. 8. november, 2018 Ljubljana tango festival 2018: svet čutnosti, elegance in strasti Transit (Christian Petzold) 1 7. november, 2018 LIFFE 2018: 29. ljubljanski mednarodni filmski festival image-ljfw-nov18-crop-medium-FOTO-MIMI_ANTOLOVIĆ 5. november, 2018 LJFW 2018: jesenska edicija tedna mode prihaja 5. novembra · · · ·