Mushroom soup
7. okt
Utrip mesta · kulinarika

Oktobrska akademija bo posvečena jeseni in dobrotami, ki so aktualne v tem času. Krožnike nam bodo obarvale jesenske sestavine, kot so kostanj, gobe in pridelki z domačega vrta. Ob dobri hrani se bosta predstavila vinarja Pinela in Vipava 1894. Uradna voda dogodka je Jamnica.

Razstavni salon BSH Hišni aparati (aktivna kuhinja Siemens), Litostrojska 48, Ljubljana
City Magazine
25 evrov

Glavne jedi bo pripravljal glavni kuhar Gostilnice in pizzerije Kaval, Dragan Marjanović, za sladice pa bo poskrbel slaščičar iz Lolite, Grega Rode. Predstavila se bosta tudi Kavalova vinarja meseca oktobra Pinela in Vipava 1894. Uradna voda akademije je Jamnica.

V video posnetku preverite, kako izgleda utrip kuharske akademije

O City CHEF kuharski akademiji

S City CHEF kuharsko akademijo želimo ljudem pokazati, da je kuhanje lahko hitro, zdravo in predvsem zabavno! Za to potrebujemo dobre, kakovostne sestavine, koristne namige in zanimive nasvete, dobro vino, ščepec ljubezni in seveda dobro družbo! Torej, vabljeni v našo družbo, v razstavni salon hišnih aparatov BOSCH, kjer bomo pod taktirko Kavalovih kuharskih mojstrov svoje čute razvajali z novimi, zanimivimi okusi, ki jih bomo dopolnjevali z ustreznimi vini.

Obrazec za prijavo na kuharsko akademijo

Prijave so zaprte! 


iStock_000016411670_Medium 24. februar, 8400 Prijavi se: Kuharska akademija – CITY CHEF – Hrana za možgane cover 24. februar, 6000 Prijavi se: Kuharska akademija – CITY CHEF – Morske dobrote tv-Rudolf-Van-Vin-v 17. maj, 2014 Priljubljeni kuharski mojster Rudolph van Veen ponovno prihaja v Ljubljano cover-citychef-kuharska-akademija 13. maj, 2014 Prijavi se: Kuharska akademija – CITY CHEF – Gostovanje Igorja Jagodica ·