Jestival_WebRes-3
6. okt
V zraku · buzz buzz

Kjer se tkejo vezi med tradicijo in sodobnostjo, med umetnostjo in kulinariko, med lokalnim in globalnim, med narodi. 6. oktober je rezerviran za okusno tradicionalno hrano.

do
Kobarid
Jestival okusov in umetnosti
Ni podatka.

V oktober bomo vstopili z Jestivalom okusov in umetnosti, na katerem se bodo v Dolini Soče predstavili najboljše tradicionalne jedi.

Obiskovalci se boste lahko udeležili delavnic in okušali dobrote, ki jih bodo razstavljali na stojnicah. Zvezda dneva bo tudi letos tradicionalna lokalna sladica kobariški štrukelj. Na festivalu se bodo predstavile lokalne restavracije in turistične kmetije s ponudbo lokalnih in tradicionalnih dobrot in lokalni ustvarjalci s pestro ponudbo unikatnih izdelkov. Ker se ob dobri hrani poda tudi pijača, bodo točili lokalno pivo, domače likerje in slovenska vina.

Okusno, poučno in zabavno bo, zato ne zamudite!


Na dogodku se združijo jadralci z vsega sveta. 5. oktober, 2018 Barkovljanka 2018: 50. obletnica največje jadralske regate KKŠ Summer FEST 2016 11. avgust, 2016 #KKŠSF16: KKŠ Summer Fest 2016 "Gospa Bovary, večna persona svetovne književnosti, je v priredbi Nebojše Popa Tasića tista gospa Bovary, ki tako v času svojega nastanka kot danes ostaja gospa Bovary, Emma, ..." (Foto: arhiv SNG Nova Gorica) 29. maj, 2016 Drama Festival 2016 Wings for Life World Run 2016 8. maj, 2016 Tekaška prireditev: Wings for Life World Run 2016 · · ·