KockeFest
16. nov
V zraku · dan za

Je še kaj boljšega kot festival, na katerem imajo glavno vlogo kocke, kjer se predstavijo najboljše LEGO kreacije in kjer ustvarjamo na kockastih delavnicah.

do
OŠ Koseze
Kocke Klub
Prost vstop

Že enajsti KockeFest odpira svoja vrata v sredini novembra, na njem pa bomo lahko ustvarjali na LEGO delavnici in občudovali mojstrske LEGO kreacije. Dvodnevni dogodek prinaša igralne kotičke, kjer se bomo lahko igrali z DUPLO in navadnimi kockami ter barvali LEGO pobarvanke. Lahko bomo tekmovali z LEGO Technic vozilom 9398 – 4 x 4 Crawler. Vozilo si lahko sposodimo tudi tam. Priporočena starost je sicer od 6 do 12 let, gotovo pa pogledajo skozi prste, če imamo kakšno leto (desetletje) več.

Organizirano bo tudi ”Indoor Triual Truck” tekmovanje, predstavili bodo LEGO Mindstorms EV3 robotiko in ekskluzivne LEGO sete, ki so izšli v letošnjem letu. Zbiralci in legoljubitelji pa si bodo svojo zbirko lahko tudi razširili z nakupom novih in rabljenih lego kock iz zasebnih zbirk.

Noč gledališč 16. november, 2013 Evropska noč gledališč prinaša pestro dogajanje ap_germany_book_fair_09Oct12-975x664 11. november, 2013 Po Frankfurtu prihajajo knjige v Ljubljano Slovenski šanson 10. november, 2013 Festival slovenskega šansona Ljubljanska vinska pot 2013 9. november, 2013 Martinovanje v Ljubljani: Vinska pot po ljubljanskih ulicah · · ·