Komedija: The Umbilical Brothers - The Rehearsal
18. maj
Kulturni izbor · odri

Eden najprepoznavnejših avstralskih dvojcev – genialna komika Dave in Shane, sta v SiTi Teatru BTC že navduševala s predstavami Don’t Explain, Speed Mouse in Heaven by Storm. Tokrat se v Ljubljano vračata z najnovejšo predstavo The Rehearsal, ki bo na sporedu v sredo, 18. maja 2016, ob 20. uri.

do
Ljubljana
SiTi Teater BTC
34–39 €
Dogodek na Facebooku

Prav vsaka izkušnja z Umbilicoma je pretresljiva, in njun najnovejši že dobro uveljavljeni šov vsekakor ni izjema. Publiko vsakič zapeljeta z ustvarjalnim zlorabljanjem multimedije, sodelovanjem z občinstvom, sumljivimi kosmatimi ročnimi lutkami, tabu temami in še in še. Ne bosta vas izpustila, dokler na zavozlata vseh vaših možganskih povezav. Ste za prikupno druženje na njuni vaji (ang. The Rehearsal), ki je zasnovana z divjo domišljijo in vedno znova osupljivo izvedena?

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Bad moms (2016)

Tipa bosta do obisti brila norca iz sebe in iz vsega ter ob tem neznansko uživala. SiTi Teater BTC obljublja eno najbolj bistroumno artikuliranih komedij, kar jih boste kdaj videli. Ste za?

Improvizija: gledališko-glasbena parodija blišča in bede 17. maj, 2016 Improvizija: gledališko-glasbena parodija blišča in bede Premiera: Iluzije v Mestnem gledališču ljubljanskem 12. maj, 2016 Premiera: komedija Iluzije v Mestnem gledališču ljubljanskem _56b1f0f14d66a 11. maj, 2016 Premiera: tisočdevetstoenainosemdeset v SNG Maribor Balet: Alonzo King LINES Ballet 7. maj, 2016 Balet: Alonzo King LINES Ballet