2cellos_ph-simone-di-luca_5428_i960x600
29. jun
Kulturni izbor · glasba

Svetovno priznana zvezdnika, čelista 2CELLOS, napovedujeta povratek v Slovenijo po razprodanih koncertih na najprestižnejših svetovnih odrih, kot so Royal Albert Hall, Radio City Music Hall, Red Rocks in številni drugi. Pred nekaj tedni sta izdala singel Perfect, uspešnico Eda Sheerana, marca letos pa bosta pripravila še tri koncerte v regiji, in sicer v Areni Zagreb, Spaladium Areni v Splitu in Zetri v Sarajevu. Sledila bo kanadska in evropska turneja, ki jo zaključita z velikim vseslovenskim ekskluzivnim open air koncertom 29. junija v Kopru.

Poletna arena Bonfika, Koper
Koda Events in VignaPr
od 32,90 €
Dogodek na Facebooku

2Cellos se lahko upravičeno pohvalita z več kot 1.200 koncerti po celem svetu, več kot 10 milijoni gledalcev na koncertih, 3 milijoni prevoženih kilometrov, prek milijona všečkov na Facebooku, 650 milijoni ogledov le na YouTubu (od tega 100 milijonov ogledov samo za največjo uspešnico Thunderstruck) in še bi lahko naštevali. Zato lahko za 2Cellos rečemo, da sta največja glasbena atrakcija iz naše regije vseh časov. Polnita arene po celem svetu in sodelujeta s svetovnimi zvezniki, kot so Elton John, Zucchero, Bocelli in drugimi. Luka Šulić in Stjepan Hauser trenutno snemata svoj peti album, ki bo po zadnjem albumu filmske glasbe, ki sta ga posnela z Londonskim simfoničnim orkestrom, spet rokovsko obarvan.

Za koncert največje slovensko-hrvaške crossover svetovne atrakcije 2Cellos, ki bo 29. junija 2018 nastopila na ekskluzivnem vseslovenskem velikem open air spektaklu na samo za to priložnost posebej pripravljeni poletni areni na prostem ob stadionu Bonifika v Kopru, je bilo že prvi dan prodanih rekordnih kar 3.000 vstopnic. Z rekordno prodajo sta tako presegla ne le prodajo svojih dosedanjih koncertov v Sloveniji, ampak že leta in leta prodajo drugih koncertov pri nas. Ta neverjetni uspeh lahko pripišemo njunemu izjemnemu slovesu, ki ga imata med slovenskimi oboževalci skupine, ki jih je gotovo tako veliko kot na Hrvaškem, kupci vstopnic pa so tudi iz sosednje Italije in Avstrije. Priporočamo vam, da z nakupom pohitite.

GB-Dan-Efram 2. junij, 2018 Koncert: kultni Newyorčani Gogol Bordello junija v Kopru POSTMODERN JUKEBOX (11) 11. maj, 2018 Koncert: Postmodern Jukebox, glasbeno-plesni spektakel v Hali Tivoli 1378936150000-Roger 6. maj, 2018 Roger Waters maja 2018 s turnejo Us + Them v Zagrebu rnb photo 4 5. maj, 2018 Koncert: Rag’n’Bone Man – LJUBLJANA – maj 2018 · · · · · ·