A-ha na Dunaju
10. apr
V zraku · dan za

A-ha, norveška glasbena zasedba, ki je ena največjih glasbenih pop skupin osemdesetih let, bo 10. aprila 2016 v okviru turneje Cast in Steel (tako se imenuje tudi njihova zadnja plošča) nastopila v dunajski Mestni dvorani (Stadthalle). Vstopnice so že na voljo.

Stadthalle, Dunaj
Koncerti.net
105,99€

Člani pop zasedbe A-ha so znani po svojih neverjetnih glasbenih predstavah, ki so bile vedno izjemno dobro obiskane. Njihova priljubljenost pa tudi v današnjem času ne pojenja. Zato tokrat nikakor ne zamudite priložnosti in ne prezrite njihovih velikih uspešnic Take on Me in The Living Daylights, odpetih v živo v dunajski Mestni dvorani 10. aprila 2016.

PREBERITE ŠE: Koncert: skupina Whitesnake se (še zadnjič) vrača v Ljubljano

Člani zasedbe so na svoji uradni spletni strani spregovorili. ”Neskončno sem vesel, da se vračamo na turnejo,” je povedal član zasedbe Morten. ”Prepričan sem, da bomo zadevo odlično izpeljali in se imeli fantastično. Poskrbeli bomo, da se bodo vsi dobro imeli. Gre za izjemno a-ha izkušnjo,” je še povedal. Magne pravi, da sta mu bila načrtovanje in nato izvedba dobre glasbene predstave vedno v velik izziv. ”A na koncu šteje zgolj pozitiven odziv javnosti. Ta magičnost se razprostira nekje v prostoru med njimi in nami.”

Ponovno se nam obeta en krasen vikend v družbi odličnega piva in burgerjev. 9. april, 2016 Pivo & Burger Fest / Ljubljana / april 2016 Panda 30 let 7. april, 2016 Stoletni ples – Panda: koncert ob 30-letnici kempinski-s0f-2016 7. april, 2016 SOF 2016: 25. Slovenski oglaševalski festival na novi lokaciji Natočite si vodo s pomočjo misli 5. april, 2016 V Ljubljani si lahko vodo s pitnika natočite s pomočjo misli! ·