lukas graham
18. mar
Kulturni izbor · glasba

Ste tudi vi mislili, da je Lukas Graham le Lukas Graham? No, pravzaprav je to ime danskega pop soul benda, kvarteta, ki mu ‘poveljuje’ pevec Lukas Forchhammer. S singlom 7 Years z albuma Lukas Graham (Blue Album) so postali globalno prepoznavna zasedba, ki pa bo letos marca koncertirala tudi na Dunaju.

Planet.tt Bank Austria Halle Gasometer, Dunaj, Avstrija
Planet.tt Bank Austria Halle Gasometer
41,10 €

Danski pop soul bend Lukas Graham sestavljajo pevec Lukas Forchhammer, bobnar Mark Falgren, basist Magnus Larsson in klaviaturist Morten Ristorp. Svoj istoimenski prvenec so izdali leta 2012, album pa se je na danskih lestvicah povzpel na prvo mesto. Drugi istoimenski album je bil izdan 2015, s singli, kot sta Mama Said in 7 Years, pa je pritegnil svetovno javnost. S tega albuma prihaja tudi sveži singel Take The World By Storm, s katerim poskuša skupina poslušalca spodbuditi k potovanju.

PREBERITE ŠE: Koncert: kraljica soula Macy Gray marca 2017 v Zagrebu

Skladba 7 Years je med drugim letos nominirana za nagrado grammy v kategorijah ‘posnetek leta 2017′ in ‘pesem leta 2017′. Nedvomno zelo zanimiv evropski pop fenomen, ki bo v prihodnje zrel za resno svetovno sodobno glasbeno sceno!

macygray zagreb koncert 2017 9. marec, 2017 Koncert: kraljica soula Macy Gray marca 2017 v Zagrebu trentemoller kino šiška 13. februar, 2017 Koncert: kultni danski glasbeni producent Trentemøller v Kinu Šiška gregorian 9. februar, 2017 Koncert: edinstveni Gregorian s poslovilno turnejo v Zagrebu 13. januar, 2017 Koncert: kalifornijski punkrockerji Green Day v Bologni · · ·