Enrique Iglesias
8. maj
Kulturni izbor · glasba

Enrique Iglesias je glasbenik, ki ne potrebuje posebne predstavitve. Gre namreč za enega najbolj prepoznavnih moških izvajalcev v zadnjih dveh desetletjih. V okviru svetovne turneje ”Sex and Love” se bo maja 2016 ustavil tudi v naši neposredni bližini, v Zagrebu, kjer ga bo gostila Arena. Vstopnice so že v prodaji.

Arena, Zagreb
Concert Freak
83,99 €

Enrique Iglesias 8. maja 2016 prihaja na Hrvaško v zagrebško Areno. Špancu, ki je ekspresno stopil iz sence očeta, je svetovno slavo prinesla skladba Bailamos, ki jo je izdal leta 1999. V svoji glasbeni karieri je sicer nanizal že kopico uspešnic in med drugim s ”trga” za skoraj ducat let vzel prikupno Anna Kournikovo, s katero se je bojda razšel leta 2013.

41-letni Iglesias, ki si je pred dobrega pol leta na koncertu v Mehiki nesrečno poškodoval prst z dronom, ima na računu številne glasbene nagrade in priznanja ter še več hitov, med katerimi najdemo že omenjeni Bailamos, pa I Like It, Dirty Dancer, Addicted, Not in Love, Do You Now? (The Ping Pong Song), Tired of Being Sorry, Could I Have This Kiss Forever, Tonight (I’m Lovin’ You), Escape, Be With You, Rhythm Divine, Hero, Takin’ Back My Love, Away.

PREBERITE ŠE: Koncert: Justin Bieber 2016. prihaja v Zagreb!

Vstopnice in aranžmaji za Iglesiasov zagrebški koncert v sklopu turneje ”Sex and Love” so že v prodaji.

macklemore ryan lewis 5. december, 5800 Koncert: duo Macklemore & Ryan Lewis prihaja na Dunaj cover-carefax 16. marec, 2016 Calefax – kvintet pihal za barvite zvočne vragolije Robin-Schulz 4. marec, 2016 Koncert: nemška DJ-zvezda Robin Schulz na Dunaju Clean Bandit v Cirkusu 27. februar, 2016 Koncert: Clean Bandit prvič v Sloveniji! ·