The Cure
26. okt
Kulturni izbor · odri

Legendarni The Cure so po skoraj desetletju napovedali fenomenalno evropsko turnejo “The Cure Tour 2016″, ki jo bodo začeli oktobra prihodnje leto v Helsinkih. Nam najbližje se bodo ustavili na Dunaju.

Marx Halle, Dunaj
The Cure
Od 70 €
Dogodek na Facebooku

Legendarna glasbena skupina The Cure se je po desetletnem premoru – med katerim je sicer večkrat nastopila v Londonu in na večjih glasbenih festivalih – odločila, da svoje oboževalce preseneti s prvo odmevnejšo evropsko turnejo, ki bo primerljiva s tisto, s katero je navdušila leta 2008. Bend je z najavo turneje “The Cure Tour 2016″, na kateri bo odigral 30 koncertov v 17 evropskih državah in ki bo sledila ameriški, dokazal, da se še zdaleč ne misli upokojiti, vsem svojim oboževalcem pa obljublja nepozabno doživetje, ki bo kombinacija hitov, redko izvajanih pesmi, njihovih najljubših komadov in tudi še nikoli objavljenih mojstrovin iz njihove produkcije.

PREBERITE ŠE: Cankarjev dom gosti Kitajsko narodno gledališče za pekinško opero s predstavo Opičji kralj

Britanski rokerji s slovitim 56-letnim frontmenom Robertom Smithom na čelu bodo evropsko turnejo začeli 7. oktobra v Helsinkih, se na poti ustavili na nam najbližjem Dunaju in svojo glasbeno popotovanje sklenili na wembleyjskem stadionu v Londonu, kjer bodo nastopili 1. decembra. Na Dunaju si bomo legendarni bend, ki ga poznamo po hitih, kot so “Friday I’m in Love”, “Pictures of You”, “Love Song” in “Boys Don’t Cry”, ogledali 26. oktobra 2016. Celoten seznam držav pa lahko preverite tukaj.

target-live.co.uk 21. februar, 3800 Cankarjev dom gostuje Kitajsko narodno gledališče za pekinško opero s predstavo Opičji kralj 65195558_tartuffe_1150978_v3 21. februar, 2000 Silvestrovo v Cankarjevem domu: ‘Tartuffe’ in ‘Patty Diphusa, izpovedi porno dive’ hrestac-nova-4 21. februar, 8400 Balet: Silvestrovo v ljubljanski operni hiši – balet Hrestač 65202977_jugoslavijamojadezela_arhiv_hirestepeteruhan_063 21. februar, 8400 Silvestrovo v ljubljanski Drami: ‘Jugoslavija, moja dežela’ in ‘Angel Pozabe’