cover
19. dec
Kulturni izbor · glasba

Legendarni dub producent Mad Professor se v Galo Halo rad vrača in spet nas bo, tokrat že tretjič, razveseljeval še letos. V Galo Halo prihaja namreč 19. decembra.

Gala Hala, Metelkova
Gala Hala
7€ v predprodaji, 10€ na dan koncerta
Dogodek na Facebooku

Mad Professor, rojen kot Neil Fraser v južnoameriški Guyani, se je že od otroštva navduševal nad elektroniko (pri devetih letih je sestavil svoj prvi radio) in tako tudi v šoli dobil svoj nadimek, po katerem ga danes poznajo po celem svetu.
Po dub albumih The Dubs That Time Forgot’, Bitter Sweet Dub in Audio Illusions Of Dub, je ob londonskih nemirih augusta 2011 izšla CD kompilacija novih in starih Ariwa komadov z močnim sporočilom, naslovljena London’s burning.

PREBERITE ŠE: Koncert: Disciplin A Kitschme na ekskluzivnem koncertu v Gali Hali

Med leti 2012 in 2013 se je Professor ob 30. obletnici Ariwa Sounds posvetil projektu Back to Africa ter dve leti zapored organiziral istoimenski festival v Gambiji, kjer preživlja vse več časa. Tam je nastal tudi koncept za album Deliverance z Lucianom, ki je izšel v začetku leta, sledi pa mu že drugi del, enostavno naslovljen At Ariwa Sounds, ki bo zunaj v kratkem.
Cena vstopnice je 7 evrov v predprodaji ter 10 evrov na dan koncerta.

cover 17. december, 2014 Koncert: Lenny Kravitz na Dunaju glasba_1_bryan_adams_3 14. julij, 0800 Nagradna igra: Koncert Bryan Adamsa v Stožicah za (po)poln užitek prazničnih dni disciplina-kitchme 14. julij, 8000 Koncert: Disciplin A Kitschme na ekskluzivnem koncertu v Gali Hali unnamed (6) 14. julij, 4400 Koncert: Zabranjeno pušenje praznuje 30. obletnico delovanja tudi v Cvetličarni · · ·