magnifico
25. dec
Kulturni izbor · glasba

Magnifico, avtor, pevec in ljubitelj klubskih in koncertnih množic se vrača na božični večer. Tokrat bo v Kurzschlussu na božičnem koncertu premierno predstavil novi album Charlatan de Balkan. Ste pripravljeni na najdaljšo noč pred novoletnim večerom?

Kurzschluss, Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
Kurzschluss
od 12 € do 35 €
Dogodek na Facebooku

Magnifico je že kraljeval na številnih lestvicah po Sloveniji in Evropi. S pesmijo Hir aj kam hir aj go je navdušil celo velikana svetovne mode Roberta Cavallija, ki je pesem predvajal kot naslovno temo svoje kolekcije. Magnifico s svojim umetniškim izražanjem in glasbo vselej navduši občinstvo. S svojim glasbenim izražanjem zadene v srčiko tabujev in družbenih problemov, ki jih s prefinjeno samoironijo in nesporno kakovostjo obravnava kot sestavni del popularne kulture, kar je naravnost fantastično ali preprosto Magnifico.

PREBERITE ŠE: Tirna vzpenjača na Ljubljanski grad praznuje 10 let

Množico bo na božič ogrevala še francoska jazz vokalistka Camille Bertault, ki je leta 2013 predstavila svoj prvi samostojni album z naslovom En vie. Camille je francoskemu občinstvu predvsem poznana po posnetkih na YouTubu, na katerih se v različnih kostumih predstavlja spletnim množicam z lastnimi priredbami velikih jazz in klasičnih mojstrov. Ena od najbolj znanih priredb je skladba Giant steps, ki je kmalu po objavi zaokrožila po spletu in postala pravi spletni hit.


Marissa-Nadle 18. december, 2016 Koncert: fatalka Marissa Nadler v Kinu Šiška Ritem mladosti 2016 se seli v Areno Stožice 9. december, 2016 Ritem mladosti 2016 se seli v Areno Stožice PicMonkey Collage 9. december, 2016 Ritem mladosti 2016: Siddharta x Big Foot Mama + Umek The xx  zagreb Autor LAA cover 28. november, 2016 Koncert: The xx s koncertom ekskluzivno v Zagrebu · · · · · · ·