Metallica - Dunaj 2018
31. mar
V zraku · dan za

Kralji trash metala ter eni izmed najvplivnejših glasbenikov sodobne ustvarjalne scene razveseljujejo z napovedjo turneje WorldWored tour, ki jih bo pripeljala tudi v našo bližino: Metallica se leta 2018 na Dunaj vrača z novim albumom. Novim in starim uspešnicam bomo lahko prisluhnili 31. marca 2018, karte in aranžmaji s prevozi iz večjih slovenskih mest pa so že v prodaji.

do
Dunaj
Wiener Stadthalle
160 €
Dogodek na Facebooku

Ena od najpomembnejših še delujočih metal skupin Metallica se leta 2018 na Dunaj vrača z novim albumom Hardwired… to Self-Destruction. Množici oboževalcev bodo 31. marca 2018 v dunajski slavni dvorani Stadthalle zaigrali in zapeli nepozabne evergreen uspešnice, kot so na primer Master of Puppets, Enter Sandman, Nothing Else Matters, One, Unforgiven (I-III) in mnoge druge, predstavili pa bodo tudi novejše komade z zadnjega albuma.

PREBERITE ŠE: Koncert: Nemške rock legende Scorpions prihajajo v Ljubljano

Hardwired… to Self-Destruction je deseti studijski album Metallice, ki je ob izidu v kar 57 različnih državah skočil na vrhove prodajnih lestvic. Kar še posebej kaže na kakovost zadnjega albuma, pa so odlične kritike glasbenih recenzentov. Le redko se zgodi, da kritiki ostanejo naklonjeni glasbenim skupinam tudi, če po začetnem preboju začnejo eksperimentirati s svojim zvokom in ustvarjanjem – Metallici uspeva ohranjati svojo vodilno pozicijo, hkrati pa se razvija ter na to popotovanje pelje večmilijonsko množico fanov. Ne zamudite nepozabnega koncerta, ki bo še dodatno začinjen s posebno 360-stopinjsko postavitvijo odra, ki bo omogočila optimalno doživetje. Posamezne vstopnice in aranžmaji z vključenim prevozom so že na voljo.


Koncert: Nemške rock legende Scorpions prihajajo v Ljubljano 5. december, 2017 Koncert Scorpions prestavljen Bryan Adams prihaja v Zagreb 9. november, 2017 Koncert: Bryan Adams novembra 2017 prihaja v Zagreb Svetovno prvenstvo v vožnji dvovpreg 2017 20. september, 2017 Kobilarna Lipica bo gostila svetovno prvenstvo v vožnji dvovpreg 2017 Bled Bike Festival 2017 25. avgust, 2017 Bled Bike Festival 2017: največji kolesarski festival v Sloveniji · · · · · ·