KONCERT: Na božičnem koncertu v Stožicah nas bo zabaval 'balkanski šarlatan' Magnifico.
25. dec
Kulturni izbor · glasba

Na željo občinstva, ki se je lani imelo fantastično na božičnem koncertu v Stožicah, bo tudi letos Magnifico večer začinil z balkanskim ritmom. Vstopnice so že v prodaji, na vas je le, da se pripravite na miganje z boki in glasilkam napoveste odpoved.

Stadion Stožice, Ljubljana
Magnifico
od 29,00 €
Dogodek na Facebooku

‘Balkanski šarlatan’, kot se sam poimenuje, glasbenik, skladatelj in mojster za balkan-disko šlager se je prvič pred 25 leti z albumom ‘Od srca do srca‘ (1993) uveljavil kot glasbenik brez meja, ki vedno vzbudi živahno reakcijo javnosti.

Magnifico, ki je lani ob koncu leta pripravil izid albuma Komplet II, se tudi v prvi polovici letošnjega leta ni ustavil. Ob nenehni koncertni aktivnosti je skupaj z bratom Aleksandrom Pešutom Schatzijem poskrbel za naslovno melodijo serije Sence nad Balkanom in s skladbo Divna ustvaril pravo balkansko evforijo. Jeseni pa nam bo razkril, kaj pripravlja skupaj z zasedbo disco-šlager-orkestra.

Magnifico, ki je lani razprodal Areno Stožice, vas tudi letos vabi na božični koncert, ki ga ne smete zamuditi. Na željo občinstva in nepozabnega vzdušja se bo na božični večer oglasil v ljubljanskih Stožicah. Tokratni koncert obeta razširjeno glasbeno zasedbo, novo glasbo in osveženo vizualno preobleko. Pa tudi smeha ne bo manjkalo.

KONCERT: PO ŠTIRIH LETIH SE BRYAN ADAMS VRAČA V LJUBLJANO! 22. november, 2018 KONCERT: PO ŠTIRIH LETIH SE BRYAN ADAMS VRAČA V LJUBLJANO! calvicalvi 20. november, 2018 Koncert: Šarmantna Anna Calvi se vrača v Kino Šiška Brit Floyd Live_6 11. november, 2018 Koncert: Brit Floyd, najboljša tribute skupina Pink Floydov na svetu, se vrača v Slovenijo Jason-Miami-first-11 27. oktober, 2018 Koncert: Jason Derulo prihaja oktobra 2018 v Zagreb · · · ·