Prismojeni Profesorji Bluesa
16. sep
Kulturni izbor · glasba

Prismojeni Profesorji Bluesa vztrajno širijo svojo bazo oboževalcev. Z več kot triurnimi koncerti, na katerih dobra energije konstantno narašča, se kujejo v zvezde slovenske rock glasbe. 16. septembra. 2016 bodo Prismojeni Profesorji Bluesa v Križankah predstavili nov program, ki pa bo seveda ovenčan z njihovimi starimi uspešnicami. Ne zamudite enega večjih jesenskih rock žurov! Vstopnice so že na voljo.

do
Križanke
Mars Music d.o.o.
17€
Dogodek na Facebooku

16. septembra 2016 se bodo Prismojeni Profesorji Bluesa v Križankah s poslovilnim koncertom začasno poslovili od zveste slovenske publike. Jeseni se namreč odpravljajo na študijski dopust in glasbeno izpopolnjevanje v Ameriko. Pred tem pa nas, kot rečeno, čaka še dober rock žur pod okriljem Plečnikove arhitekture.

Sestavni deli Prismojenih Profesorjev Bluesa so Miha Ribarič (bas kitara), Zlatko Đogić (bobni in vokal) ter brata Julijan (kitara in vokal) in Miha Erič (orglice in vokal). Skupina je letos marca izdala svoj studijski prvenec, album Family, s katerim se je tudi uradno zapisala med nepogrešljive in kreativne ustvarjalce, ki pristavljajo svojo kvalitetno kupico k razvoju slovenske glasbe.

PREBERITE ŠE: Koncert: Local Natives – ameriški indie rockerji prihajajo v Kino Šiška

V Križankah bodo fantje odigrali predvsem svoj nov program, seveda pa ne bo manjkalo pomembnih starih hitov. Koncert bo tudi sneman in že jeseni pričakujemo nov live album! Vstopnice so za Early bird-e na voljo po ceni 17€ – a pohitite, saj so te vstopnice omejene. Se vidimo 16.9. v Križankah!

Glasbeni festival Hartera 16. september, 2016 Glasbeni festival Hartera 2016 Outlook festival v Puli 31. avgust, 2016 Outlook festival 2016 v Pulju local natives, Renata Raksha 29. avgust, 2016 Koncert: Local Natives – ameriški indie rockerji prihajajo v Kino Šiška / Ljubljana shutterstock_429842965 26. avgust, 2016 Festival: Rockin’ Riviera Weekender / Portorož: prvi večdnevni slovenski festival za rockabillyje ·