The Bohemians
5. dec
V zraku · dan za

45. obletnico nastanka skupine Queen boste lahko proslavili skupaj s skupino The Bohemians, Queen tribute skupino, ki ji prikimava tudi Brian May, kitarist originalne zasedbe. Če želite podoživeti to slovito britansko skupino na tej bohemski rapsodiji ob zvokih uspešnic, kot so ”Radio Gaga”, “We Are the Champions”, “Somebody to Love”, “Bohemian Rhapsody”, “Don’t Stop Me Now” in “We Will Rock You”, ki bodo odmevali 5. decembra 2015 v Cirkusu, preprosto ne smete manjkati. Vstopnice so že v prodaji.

Klub Cirkus, Ljubljana
Klub Cirkus
9 €
Dogodek na Facebooku

5. decembra 2015 se v Ljubljano vračajo The Bohemians, najboljša tribute zasedba z Otoka, ki bo ob 45. letnici nastanka legendarne glasbene skupine Queen preigravala njihove največje uspešnice. Tisti, ki so mislili, da so sloviti zvoki in energija Queenov s smrtjo Freddieja Mercuryja odšli za vedno, jih The Bohemians s svojimi nastopi prepričajo v nasprotno, zato duh pevca in skupine živi dalje, tako živo, da je včasih že kar srhljivo, kar sta poleg Briana Maya priznala tudi Roger Taylor, bobnar originalne skupine, in Jim Jenkins, avtor biografije o britanski zasedbi.

PREBERITE ŠE: Koncert: Florence + the Machine prihajajo v München

Skupina The Bohemians je resnična reinkarnacija Queenov, ki je nastala leta 1996, da bi počastila legendarno skupino in oživila norijo iz 70-ih in 80-ih. O njihovih kakovosti se je prepričala tudi angleška kraljica in prisežemo, da če boste med koncertom zaprli oči, boste mislili, da sanjate.

Bled prazniki 4. december, 2015 Na Bledu prvič Praznična zimska vas tipoRenesansa_foto8_Marko Drpić 4. december, 2015 tipoRenesansa: 5. obletnica edinega studia za visoki tisk v Sloveniji Miklavž Ljubljana 2015 3. december, 2015 Miklavžev sejem in Miklavžev sprevod 2015 v Ljubljani unnamed 3. december, 2015 Moonlith – monument Luni in zvezdam v Ljubljani ·