WEB-TigerLillies
10. dec
Kulturni izbor · glasba

Edinstveni grammyjevski nominiranci The Tiger Lillies so Ljubljano nazadnje obiskali maja 2016, ob decembrskem povratku pa nam bodo predstavili pregrehe in pohujšanja polne prizore s svojega najnovejšega albuma Devil’s Fairground.

Kino Šiška, Ljubljana
Kino Šiška
Predprodaja: 18,00 €; na dan dogodka: 22,00 €; s popustom 14,40 €
Dogodek na Facebooku

Leta 1989 ustanovljeni punk-kabaretni zabavljači The Tiger Lillies veljajo za eno najbolj posebnih in provokativnih zasedb dandanes, v svoji glasbi pa spretno združujejo temačne vidike življenja, doživeto pripovedništvo, sprevržen humor in cirkuško teatralnost.

Decembra nam bodo v Kinu Šiška predstavili svoj drugi letošnji album, Devil’s Fairground. Plošča se osredotoča na hedonistična, takrat pretežno poulična zgodnja leta zasedbe v Pragi na začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja, na prehodu tega vznemirljivega mesta iz vzhodnjaške preteklosti v zahodnjaško prihodnost. Zgodbe o mestnih posebnežih, alkoholu in mamilih, ekscesih in izgredih so bendu seveda pisane na kožo, kot običajno pa lahko pričakujemo tudi stare favorite in sprejemanje želja občinstva.


KONCERT: PO ŠTIRIH LETIH SE BRYAN ADAMS VRAČA V LJUBLJANO! 22. november, 2018 KONCERT: PO ŠTIRIH LETIH SE BRYAN ADAMS VRAČA V LJUBLJANO! calvicalvi 20. november, 2018 Koncert: Šarmantna Anna Calvi se vrača v Kino Šiška Norman Cook aka Fatboy Slim 17. november, 2018 Novembra v Kurzschluss prihaja Fatboy Slim Brit Floyd Live_6 11. november, 2018 Koncert: Brit Floyd, najboljša tribute skupina Pink Floydov na svetu, se vrača v Slovenijo · · · · ·