LEGO®_poletne_delavnice_2
18. jul
Utrip mesta · otroci

Najmlajše junake bodo to poletje razveselile delavnice LEGO®, ki bodo potekale pred trgovino LEGO® STORE v ljubljanskem Cityparku. Celomesečni program, ki bo otroke spremljal od 18. julija do 18. avgusta, je namenjen otrokom različnih starosti v različnih stopnjah razvoja. Igranje z LEGO® kockami omogoča razmišljanje izven ustaljene poti in predvidljivost, otrokom pa takšna igra daje različne percepcije stvari, ki jih nikoli ne sprejmejo kot edine in absolutne.

do
Citypark Ljubljana
Lego store Slovenija & Citypark
NP

Novo nastalo okolje pred vhodom v trgovino LEGO® STORE v otrocih prebuja interaktivnost, kreativnost in domišljijo, novi prijatelji pa doprinesejo razvoj družabne žilice. Delavnice bodo potekale od ponedeljka do sobote med 12. in 20. uro ter v nedeljo med 10. in 15. uro. Skupaj s svojimi najljubšimi junaki od NEXO KNIGHTS™ vitezov, silaka Vojne zvezd Darth Vaderja do druščine prijateljev LEGO® FRIENDS in mnogih drugih, bodo otroci uživali tudi v družbi animatorke. Delavnicam se to poletje pridružuje velika nagradna igra, kjer so dobrodošli otroci vseh starosti.

Igralnica LEGO® bo izvajala izzive, tekmovanja in nagradne igre, priložnostno pa bo s presenečenji nagrajen tudi otroški trud. Ustvarjanje z nostalgičnimi LEGO® kockami ponuja neskončne možnosti kreacij, vedno nove in najbolj kreativne stvaritve pa prihajajo na dan s pomočjo otroške domišljije.

Neizogibno se bo ustaviti na igrišču LEGO® v prvem nadstropju ljubljanskega Cityparka.


Škratmobil 26. maj, 2015 V Belo krajino prihaja Škratmobil cover 18. oktober, 2014 13. KockeFest – jesen 2014 – LEGO igralnica in razstava LEGO kreacij Foto: Boštjan Lah 14. julij, 2400 Festival za otroke: Poletni lutkovni pristan Foto: Festival Velenje 8. julij, 2014 Poletje na travniku: Torkove igrarije in sobotne lutkarije ·