Ljubezen je ena sama
1. dec
Kulturni izbor

Če verjamete, da ljubezen združuje in ne ločuje, bo razstava Ljubezen je ena sama, ki se začne 1. decembra 2015 v Mariboru, za vas pravi užitek. Razstava bo na ogled v Univerzitetni knjižnici Maribor. Organizira jo Zavod 13 – neprofitna organizacija, ki ozavešča o drugačnosti in pomaga staršem posebnih otrok.

Univerzitetna knjižnica Maribor, Gospejna ulica 10, 2000 Maribor
Zavod 13
Vstopnice: Zavod 13
Dogodek na Facebooku

Zavod 13 organizira razstave, ki prikažejo pojave, dogodke, situacije, ki so prisotni v družbi, vendar ob njih pogosto pogledamo stran. Razstava Ljubezen je ena sama se dotika istospolnih ljubezni na način, ki iz mozaične perspektive daje omenjenim posameznikom veljavo, kot si jo zasluži vsakdo. Vključuje na videz povsem običajne in hkrati posebne, edinstvene družine z namenom, da bi celotni niz fotografij tvoril sprejetosti polno družbo, v kateri živimo.

Pri Zavodu 13 izhajajo iz dejstva, da ljubezen ne ljubi glede na spol, temveč srce, ki utripa v človeku samem. Na razstavo vljudno vabljeni vsi, ki znate gledati s srcem.

Živa dvorišča 29. november, 2015 Vilinsko mesto v Mariboru vabi na vilinske dogodivščine pijdrugace 21. januar, 9600 Razstava Pij drugače: kako mladi vidijo pijančevanje mladih Mesec oblikovanja 20. oktober, 2015 Kaj prinaša Mesec oblikovanja 2015? Trnfest bo! 5. avgust, 2015 Trnfest: 24. tradicionalni ljubljanski poletni festival bo! ·