Love Is Blind
15. avg
V zraku · dan za

Vsak izmed nas se vsaj enkrat v življenju znajde v situaciji, ko ima težave v ljubezni ali pa mu zaškripa v partnerskem odnosu. Kaj je prav in kaj ne? Kako najti pravega ali pravo in kaj je sploh ljubezen v dobi interneta? Največja slovenska konferenca o ljubezni in partnerskih odnosih si želi odgovoriti na ta in še mnoga druga vprašanja.

Austria Trend hotel, Dunajska 154, Ljubljana
Ljubezen od A do Ž
19 €
Dogodek na Facebooku

Svoje poglede na ljubezen, odnose, spolnost, zapeljevanje, samskost in vse ostale prigode in nezgode, ki jih doživljamo pri najpomembnejši primarni sili našega življenja, bo z občinstvom na privlačen način delilo deset odmevnih strokovnjakov in predavateljev.

PREBERITE ŠE: Dokler naju seks ne loči – romantična komedija v SiTi Teatru BTC

Z nami bodo: zdravnik in psihoterapevt posebne psihološke smeri – transakcijske analize, pisatelj in aktivist dr. Zoran Milivojevič, kulturna antropologinja, profesorica in predavateljica dr. Vesna Vuk Godina, doktorica znanosti s področja družinske in zakonske terapije, kolumnistka in pisateljica dr. Veronika Podgoršek, dr. med., psihoterapevtka, ki se ukvarja z zdravljenjem nekemične odvisnosti in travm dr. Sanja Rozman, strokovnjak za komunikacijo in osebnostni razvoj Edvard Kadič, hrvaški pisec na temo popularne pop psihologije in duhovnosti Bruno Šimleša, radijska voditeljica in stand up komičarka Tanja Kocman, pisateljica, raziskovalka preteklosti in vdana poslušalka srčnih težav Milena Miklavčič, izvršni direktor podjetja VenetiCOM, d. d. (spletni portal ona-on.com) Luka Kogovšek ter lifecoach in transformacijska mentorica avtentičnim ženskam Manca Razboršek.

Gledališki spektakel Marvel Universe Live! 25. november, 2016 Marvel Universe Live! – oglejte si Marvelove junake v živo! Britanski band Placebo prihajajo v Zagreb 10. november, 2016 Koncert: Placebo novembra v Zagrebu Ljubljanski maraton 2016 30. oktober, 2016 Tekaška prireditev: Volkswagen Ljubljanski maraton 2016 Eyes On: Mesec fotografije Dunaj 25. oktober, 2016 Razstava: Eyes On – Mesec fotografije Dunaj 2016 ·