Utah Software Engineer Mints Physical Bitcoins
15. sep
V zraku · dan za

Slovenija s svojo strateško pozicijo vsekakor ni slon v trgovini s porcelanom, saj so ji evropske metropole na dosegu roke, zato ni čudno, da bo v ljubljanskem hotelu Slon gostila prvo mednarodno Bitcoin konferenco. Pol desetletja po nastanku te digitalne valute, ki ponuja hitre transakcije in pičle transakcijske stroške, se bodo med 11. in 12. septembrom v našo prestolnico s svojimi vizijami o bitcoinu zgrnili številni svetovni strokovnjaki z različnimi zaledji.

do
Hotel Slon
GreCom poslovne komunikacije d.o.o.
250-300€

Bližina evropskih metropol je bila jeziček na tehtnici, da je Slovenijo doletela čast gostiteljice prve regionale koference Bitcoin in ni prvič v zgodovini, ko se je naša država izkazala kot pomembno vozlišče evropskih, zaradi odvisnosti držav ene od druge, pa danes, tudi svetovnih gospodarskih poti.

PREBERITE ŠE: Hipsterski vodič lokalov, restavracij in muzejev po Ljubljani

Predavanja s strani pravnikov, podjetnikov in vlagateljev z vsega sveta se bodo sukala okoli izobraževanja uporabnikov o bitcoinu, saj decentralizirana kriptografska valuta še vedno rahlo boleha in vsa ta predavateljska smetana prihaja na konferenco ‘dvigniti’ zdravilo, ki so ji ga predpisali in ki jo bo dokončno postavilo na noge- t.j. zaupanje uporabnikov.

Hkrati bodo slušatelji dobili vpogled v samo drobovje bitcoin ekosistema, stigmo, ki se ga drži, pa bodo z njega strokovnjaki med drugim skušali sprati s predstavitvijo uspešnih poslovnih praks, z razgrnitvijo poslovnih modelov in priložnosti ter novih tehnologij, obenem pa skušali poiskati tudi odgovore na izzive, ki jih v svetovno ekonomijo vnaša ‘dota’ bitcoina.

cover 15. september, 3600 Otroški bazar zopet v Ljubljani Foto: Katalena 9. september, 2014 17. Festival slovenskega filma bo letos prekosil samega sebe andrea_miltnerova_01 8. september, 2014 Festival: Svetlobna gverila – svetla prihodnost UG Celje_Foto_Sherpa 6. september, 2014 Urbani gladiator 6. septembra prihaja v središče Ljubljane · ·