swing
12. mar
V zraku · dan za

Med 12. in 15. marcem bo v Grand hotelu Union potekal mednarodni Ljubljana SweetSwing Festival. Poleg delavnic in zabavnih večerov je letošnja novost tudi večerja – vse seveda v ritmih zabavne glasbe.

do
Grand hotel Union
Ljubljana SweetSwing Festival
190 evrov na par za vse dni

Ljubljana se bo spet gugala in poskakovala v ritmih zabavnega swinga! V Grand hotelu Union bo namreč potekal mednarodni SweetSwing Festival, v okviru katerega bodo potekale delavnice swinga pod vodstvom priznanih mednarodnih učiteljev, koncerti swing glasbe in drugi zabavni družabni dogodki. Med drugim bodo v živo igrali The Nine Pennies (Italija), NP Big Band (Italija) ter Gal Gjurin in Temna godba.

PREBERITE ŠE: Spomladanski Teden restavracij 2015: Nova slovenska kuhinja

Festival je primeren za vse: tako za popolne začetnike, ki želijo na delavnicah spoznati osnovne plesne korake, kot za že ”stare mačke” in tiste, ki se enostavno želijo zabavati. Cena festivala je 190 evrov na par za vse štiri dni, seveda pa so dobrodošli tudi tisti, ki nimajo svoje plesne polovice.

Gregorjevo. 11. marec, 2015 12. marec – gregorjevo ali ta veseli dan, ko se ptički ženijo ef 10. marec, 2015 Informativni dan za Doktorski program ekonomskih in poslovnih ved Dan mučenikov 10. marec, 2015 10. marec – dan mučenikov, praznik vseh moških Perpetuum Jazzile 8. marec, 2015 Koncert Perpetuum Jazzile na dan žena ·