Poletna vinska razvajanja v Ljubljani.
20. jun
Utrip mesta · kulinarika

Slovo od pomladi in pozdrav poletju bomo lahko kar nazdravili. Po Ljubljani se bo namreč 20. junija vila Ljubljanska vinska pot, po kateri se bomo lahko brezskrbno sprehodili in zaužili poletna vinska razvajanja.

do
Ljubljana
Ljubljanska vinska pot
Vstop je prost
Dogodek na Facebooku

Leto 2015 je leto tradicionalnih Ljubljanskih vinskih poti, še posebno pa si velja zapomniti Poletna vinska razvajanja, 20. junija, in Martinovanje v Ljubljani 7. novembra. Toda, kje je še november, raje se posvetimo bolj živahnim in toplejši mesecem ter se na pragu pred prvim poletnim dnevom poslovimo od pomladi.

Poletna vinska razvajanja, ki bodo završala med stojnicami, posajenimi na Tromostovju, prav v osrčju prestolnice, bo pospremil dogodek v osrednjem atriju Mestne hiše, kjer bomo lahko degustirali in vonjali rose vina domačih vinarjev in vinskih kleti. Vinarjem in kulinarikom, ki bodo razporejeni po vinorodnih okoliših, se bodo pridružile tudi kmetije, gostilnice in restavracije s pridelki in z dobrotami, ki bodo poskrbeli za pokušino poletno obarvanih jedi.

Prijetno vzdušje in pravi kulturni utrip, začinjen z žlahtno kapljico, bo v rokah številnih ljudskih godcev, pevcev in plesalcev, ki nas bodo zabavali ves dan in tako zaokrožili doživetje na letošnih Poletnih vinskih razvajanjih.

Za degustacijo in nakup vina na kozarec potrebujemo uraden kozarec prireditve, ki ga bomo lahko skupaj z vrednostnimi kuponi za nakupe pri ponudnikih kupili ali si ga izposodili na INFO stojnicah.

cover-kuharska-akademija 20. maj, 2015 Prijavi se: Kuharska akademija – CITY CHEF – Morske skrivnosti Dinner in the Sky®  nad Splitom 12. december, 5200 Dinner in the Sky®: večerja med oblaki maja 2015 v Ljubljani favola fotke barbara ceferin 018 23. april, 2015 Restavracija in picerija Angel gosti svetovnega prvaka picopeka iStock_000010853841_Full 22. april, 2015 Prijavi se: Kuharska akademija – CITY CHEF – Tartufova pravljica s šparglji · ·