jjj5431
18. feb
Utrip mesta · kulinarika

11. novembra stopimo po tradicionalni Ljubljanski vinski poti in svoje brbončice razvajajmo z okusi najslajših slovenskih žlahtnih kapljic. V čast svetemu Martinu, seveda!

do
Ljubljana
Ljubljanska vinska pot
Vstop je prost
Dogodek na Facebooku

11. novembra se sv. Martinu na čast podajmo na Ljubljansko vinsko pot, ki je posvečena prazniku mladega vina. Na poti se bomo lahko ustavili pri več kot 100 stojnicah, ki bodo gostovale na ulicah, trgih in mostovih starega mestnega jedra Ljubljane, in preizkusili pestro ponudbo vinsko-kulinaričnih dobrot iz vseh koncev Slovenije. Bogato obložene stojnice bodo po lokacijah razporejene glede na vinorodni okoliš, kar bo sodelujočim olajšalo predstavitev okoliša, obiskovalcem pa omogočilo pokušino in primerjavo dobrot. Na vinski strani bo šlo predvsem za mlada vina, na kulinarični strani pa za slastne martinove jedi. Martinovo vzdušje bodo obarvali tudi kulturno-umetniški nastopi plesnih in glasbenih skupin in posameznikov, ki se bodo obiskovalcem Ljubljanske vinske poti predstavljali na različnih lokacijah preko celega dne.

iStock_000016746419_Full 5. november, 2014 Prijavi se: Kuharska akademija – CITY CHEF – Italijanske mesne specialitete IMG_9663_m 18. februar, 3800 Japonske kuharske ustvarjalnice z japonskim kuharskim slikarjem Satom Shinom IMG_6104-2 18. februar, 4800 Prvi Cake Market v Ljubljani bistro zvezda hladna predjed TR 18. februar, 0400 Teden restavracij – slovensko kulinarično gibanje · · ·