Magic Slovenian Salsa Festival 2019: prebudite v sebi strast
17. jan
V zraku · dan za

Ljubljana ni zgolj mesto z bogato tradicijo, kulturno ustvarjalnostjo in občutkom za zabavo, temveč tudi kraj, v katerem se bo odvila peta izdaja Magic Slovenian Salsa Festivala 2019, na katerem bo prvič doslej izbor treh plesov: mambe, bachate in kizombe. Poleg poslušanja najboljših latinskoameriških in afriških ritmov, ki bodo odmevali po ljubljanskih ulicah, boste lahko sodelovali tudi na delavnicah, spoznali najboljše plesalce, vadili na boot campu in se odpravili na izlet v Postojnsko jamo. Torej, ne pozabite v koledarju označiti, da je med 17. in 20. januarjem čas, da prebudite v sebi strast.

do
Grand Hotel Union
Magic Slovenian Salsa Festival
od 15 €
Dogodek na Facebooku

Magic Slovenian Salsa Festival 2019 je dogodek, ki bo tudi letos stalil sneg na ljubljanskih ulicah. Poleg tega, da boste poslušali latinskoameriške in afriške zvoke, je letošnja novost izbor treh plesov, in sicer mambe, bachate in kizombe.
Organizatorji so pripravili program, ki se lahko pohvali z najboljšimi plesalci, učitelji in DJ-ji; obiskali boste lahko tudi najboljše delavnice, zmigali telo na boot campu in si ogledali Postojnsko jamo.

View this post on Instagram

Remembering the parterwork we had in Slovenia💙, during the Magic Slovenian Salsa Congress. Loved it! 🔜🔜🔜And remember that this weekend we will be in Monaco Salsa Congress 😍!! Can’t wait!! See you there 🔥🙌 Music: Arregla los papeles , Juan Luis Guerra Dancer: @josediazny , @nereaperezr .
.
.
.
.
#dancer #salsadura #danceclass #dancers #danceshoes #mambo #dancelife #partnerwork #choreography #dancefloor #championship #salsadancing #sportphotography #justdance #show #latino #salsabor #dancevideos #instadance #dancersofinstagram #salsaon2 # #euphoria #dancecompany #gwepaaa #socialdancetv #instavideo #bestdancer #epicdancevideos #bailando #worldofdance @socialdancetv @gwepa @worlddancermotion @billrojas_official @epicdancevideos @salsaybachataspain @slay_dancers_ @salsabachatapro @hirenrico

A post shared by Jose Diaz & Nerea EuphoriaDC (@euphoria_dancecompany) on

Ko boste slišali, kdo so imena, ki bodo sodelovala na Magic Slovenian Salsa Festivalu 2019, vam bo jasno, zakaj organizatorji napovedujejo, da je to eden izmed najboljših vikendov v  januarju.

Povabili so znane plesalce, kot so Tania Cannarsa, Terry & Cecile, Jose & Nerea iz Euphoria DC, Rodrigo Cortazar, Grupo Alafia, Afrolatin Connection in še veliko drugih. Na vas je, da dobro opazujete ples teh umetnikov in se naučite kakšnega giba. Namig: TEŽEK IZZIV JE PRED VAMI!


Novoletni skok v morje_foto_Arhiv skok v morje 1. januar, 2019 Novoletni skok v morje 2019: se boste letos opogumili? Harlem Gospel Choir: v Slovenijo prihaja najbolj znan gospel zbor iz ZDA 22. december, 2018 Harlem Gospel Choir: v Slovenijo prihaja najbolj znan gospel zbor iz ZDA 24. Orto Obletnica in Partibrejkers 2018: rokenrol v hiši 22. december, 2018 24. Orto Obletnica in Partibrejkers 2018: rokenrol v hiši 10kin Novoletni Spektakel 2018 21. december, 2018 10kin Novoletni Spektakel 2018 · · · ·