15. feb
Kulturni izbor · glasba

V sklopu priznanega domačega kolektiva Innocent Music, ki slovi po ultimativni pripadnosti deep in tech house žanru, se bo na Gospodarskem razstavišču zgodil poseben dogodek s pridihom pravega undergrounda, kot ga pri nas še ni bilo.

Dunajska cesta 18, Ljubljana
Innocent music
12 evrov v predprodaji, 15 evrov na dan dogodka.

V surovi steberni dvorani z grafiti in subtilni svetlobi bo za mešalke stopil veliki ljubljenec publike, srbski didžej in producent Marko Nastić. Poleg njega bo med drugim za plesne ritme še dolgo v noč skrbel tudi Joe Montana iz Italije, stari znanec vseh, ki smo preplesali marsikatero noč v Ambasadi Gavioli, kjer je poskrbel za odlično razpoloženje plesočih in nas upeljal v lepo jutro. Za mešalko bo svoje spretnosti pokazala še celotna ekipa Innocent Music, Uno Turman, Aney F. in Miss Soulfly. Vsekakor se nam obeta posebno doživetje in popotovanje skozi pravo klubsko underground kulturo v podzemni hali Gospodarskega razstavišča. Zagotovimo si vstopnico pravočasno, saj je njihovo število omejeno.

14. februar, 2014 Naelektrena romantika z Valentinom Kanzyanijem sticky fingers 2012 hi res 14. februar, 2014 Koncert: The Rolling Stones Tribute Band v Ljubljani 13. februar, 2014 Shigeto v K4 THE STROJ 2013 b foto Goran Petrasevic 13. februar, 2014 The Stroj v Kinu Šiška ·