Gledališki spektakel Marvel Universe Live!
25. nov
V zraku · dan za

Ljubitelji Marvelovih superjunakov, pozor! Med 25. in 27. novembrom 2016 bomo v zagrebški Areni priča prav posebnemu gledališkemu spektaklu. Na odru bodo namreč oživeli Marvelovi superjunaki, ki smo jih lahko do zdaj občudovali le na velikem platnu ali v stripih! Vstopnice za epski akcijski spektakel, ki po atraktivnost prav nič ne zaostaja za Marvelovimi filmi – gre namreč za eno od najbolj tehnološko naprednih predstav, v kateri kar mrgoli najmodernejših posebnih učinkov, pirotehnike, akrobacij v zraku, prikazov borilnih veščin, motorjev itd. –, so že v prodaji! Na sporedu bo osem predstav.

do
Arena Zagreb, Ulica Vice Vukova 8, Zagreb
Editus
pribl. 50 evrov
Dogodek na Facebooku

Ste si od nekdaj želeli svoje junake spoznati v živo? Zdaj imate idealno priložnost! Marvelovi superjunaki in zlikovci namreč med 25. in 27. novembrom 2016 v predstavi Marvel Universe Live! gostujejo v Areni Zagreb!

Ti bodo sploh prvič oživeli v naši neposredni bližini, kjer bodo Thor, Iron Man, Stotnik Amerika, Spider-Man, Črna vdova, Loki in drugi (anti)junaki pričarali spektakularno doživetje, kakršnemu še niste bili priča!

Marvel Universe Live! je namreč svetovna atrakcija, ki združuje največjo zasedbo Marvelovih likov, ki bodo kot Samara iz Kroga stopili iz računalniških in televizijskih zaslonov ter zaživeli še na odru. Zato pridite v Areno Zagreb navijat za svoje najljubše Marevelove superjunake, ki bodo reševali vesolje pred Lokijem in drugimi zloglasnimi Marvelovimi zlikovci ter pričarali akcijsko poslastico za celo družino.

Gre za eno od najbolj tehnološko naprednih predstav, kjer ne manjka posebnih učinkov, akrobacij v zraku (šov odlikuje največji sistem za akrobacije v zraku, kar so jih kadarkoli postavili za predstave v živo), 3D-projekcij, Spotlight Tracking Systema in borilnih veščin. Združuje najnovejše inovacije v scenografiji, dizajnu in pirotehniki.

PREBERITE ŠE: Koncert: Placebo novembra v Zagrebu

Pod predstavo Marvel Universe Live! se podpisuje Feld Entertainment Inc. (sestavljajo ga vodilni producenti tovrstnih dogodkov), ki je v preteklosti že očaral občinstvo s predstavo Disney On Ice, s predstavo Marvel Universe Live! pa je do zdaj obiskal že 65 mest in začaral prek dva milijona družin.

Marvelovi junaki bodo v zagrebški Areni oživeli kar osemkrat, saj se bo v treh dneh zvrstilo kar osem predstav.

Akcijska poslastica šteje 50-člansko zasedbo, nastajala pa je dve leti. Za kaskaderske vložke je poskrbela ekipa, ki je sodelovala pri hollywoodskih uspešnicah, kot so Thor in zadnji filmi o Spider-Manu. ”Tehnologija, ki smo jo uporabili, vas ne bo zgolj osupnila, temveč vas bo popeljala v povsem nov Marvelov svet, kakršnega še niste doživeli,” draži Marvelov kreativni direktor Joe Quesada. Vstopnice so že v prodaji!

Britanski band Placebo prihajajo v Zagreb 10. november, 2016 Koncert: Placebo novembra v Zagrebu Ljubljanski maraton 2016 30. oktober, 2016 Tekaška prireditev: Volkswagen Ljubljanski maraton 2016 Eyes On: Mesec fotografije Dunaj 25. oktober, 2016 Razstava: Eyes On – Mesec fotografije Dunaj 2016 GD Awards 18. oktober, 2016 Oglaševalski festival Zlati boben (Golden Drum) bo 2016 v Ljubljani · · · ·