Noč erotike 2016
25. nov
V zraku · dan za

25. novembra 2016 bo v Klubu Marco Polo v Novi Gorici potekala prva noč erotike. Vroč dogodek je namenjen tako moškim kot ženskam, zato ne bo nikogar pustil hladnega. Začinjen bo z erotičnimi nastopi domačih in tujih igralk filmov za odrasle. Namenjen je le osebam starejšim od osemnajst let (18+). Pridite na dogodek, ki bo premikal meje.

do
Kidričeva Ulica 13, Nova Gortica
GOrotic
Ni podatka
Dogodek na Facebooku

V novogoriškem klubu Marco Polo se 25. novembra 2016 obeta najbolj vroča noč v letu. Prava Noč erotike bo gostila vroče zvezdnike, med nastopi pa bodo goste s svojimi čari animirale go-go plesalke. Na svoj račun bosta prišla oba spola, saj se obeta tako moški kot ženski striptiz, spoznali pa bomo tudi skrivnosti plesa ob drogu.

PREBERITE ŠE: Prižiganje prazničnih lučk v Ljubljani že 25. novembra 2016

Mednarodni pridih Noči erotike bodo dodale domače in tuje igralke filmov za odrasle, ki bodo poskrbela še za dodaten dvig pritiska, DJ pa bo v vse tem času poskrbel za podlago z glasbenimi hiti. Kot češnja na vrh torte nas čaka XXX v živo, ki nam po zagotovilih organizatorja še dolgo ne bo šel iz glave. Strast, vzburjenje in poželenje v 21. stoletju niso več tabu tema, zato se nehajte skrivati v svojem brlogu in izživite svojo najbolj divje sanje.


Foto: Shutterstock 25. november, 2016 Ognjeni spektakel: Pohod parkeljnov treh dežel v Podkorenu MIklavžev sprevod v Ljubljani (Foto: Dunja Wedam) 25. november, 2016 Veseli december v Ljubljani 2016: najboljši dogodki v stari Ljubljani Praznična Ljubljana – praznične lučke v Ljubljani 25. november, 2016 Prižiganje prazničnih lučk v Ljubljani že 25. novembra 2016 Prestižni vinsko-kulinarični prireditvi: 19. Slovenski festival vin in 9. Festival kulinarike 25. november, 2016 Slovenski festival vin in festival kulinarike 2016 · ·