COVER
19. avg
V zraku · dan za

Čisto svež, čisto nov in popolnoma zanimiv festival imamo na obzorju – Poletje v NUKu!

do
NUK,Turjaška 1, Ljubljana
Festival - Poleti v NUK
Odvisna od dogodka. Preverite na spletni strani festivala

Da je Narodna in univerzitetna knjižnica lahko prostor zabave vedo številni ljubitelji knjig. Da pa se v njeni notranjosti skriva skorajda pravljični vrt in da nam bo na voljo za kratkočasenje med dolgimi, vročimi poletnimi nočmi pa ne čisto vsi. Plečnikov atrij je pravi biser, skrit v arhitekturni školjki in bo služil kot zatočišče kulture željnih obiskovalcev ob vročih poletnih večerih.

Festival Poleti v NUK nam nudi zanimivo mešanico različnih stilov umetnosti. Od instrumentalne glasbe, vokalnega preigravanja, pisane besede, igrane improvizirane predstave, stand up nastopov do slike in filma. Tako se bodo na odru zvrstili glasbeniki kot so Boštjan Gombač, Irena Tomažin, skupina Neomi, Polona Kasal, duo Aritmija in številni drugi. Za improvizacijsko gledališče bo poskrbel trio Iglu, stand up barve bo zastopal Boštjan Gorenc – Pižama in še in še. Meseca julija bomo v NUK-u!

Gledališki spektakel Marvel Universe Live! 25. november, 2016 Marvel Universe Live! – oglejte si Marvelove junake v živo! Britanski band Placebo prihajajo v Zagreb 10. november, 2016 Koncert: Placebo novembra v Zagrebu Ljubljanski maraton 2016 30. oktober, 2016 Tekaška prireditev: Volkswagen Ljubljanski maraton 2016 Eyes On: Mesec fotografije Dunaj 25. oktober, 2016 Razstava: Eyes On – Mesec fotografije Dunaj 2016 · ·