Novoletni skok v morje_foto_Arhiv skok v morje
1. jan
V zraku · dan za

Od leta 2005, ko se je pobudniku dogodka Gregi Hočevarju, takratnemu vrhunskemu triatloncu, porodila nora ideja, da skoči v ledeno morje, je minilo kar nekaj let. Tradicija se nadaljuje tudi letos, kar pomeni, da se bodo vsi adrenalina želji lahko vrgli v ledeno vodo. Če je vaš 1. januar bil vsako leto dolgočasen, ga letos morate popestriti.

do
Osrednja plaža Portorož
Novoletni skok v morje
od 7 do 11 evrov
Dogodek na Facebooku

Skok v ledeno morsko vodo lahko pomeni le eno  pripravo na prihajajoče leto. Pa še pognal vam bo kri po žilah. Lahko pa se boste ‘šopirili’ in pripovedovali o tem, kako pogumni ste, ker ste šli skozi neverjetno psihično igro  skočiti ali ne.

Leta 2005 se je dohodka Novoletni skok v morje takrat udeležilo par prijateljev. Več je bilo gledalcev kot udeležencev. Z leti je dogodek ogromno pridobil na prepoznavnosti, število udeležencev in gledalcev pa se je večalo.

Dogodek še danes dobiva nove razsežnosti in se lahko pohvali s tem, da je verjetno eden izmed najbolj prepoznavnih športnih prireditev v Sloveniji. Nekateri priavjo, da je Novoletni skok v morje podoben vzponu na Triglav. Če je temu verjeti, potem morate vsaj enkrat v življenju skočiti v ledeno vodo, da bi okusili, kaj je adrenalin.

1. januar 2019 ob 14.00 vas ledena voda čaka na Osrednji plaži Portorož. Si upaš?


cmt-181214-ritem_mladosti-Dubioza Kolektiv-photo-by-Goran-Lizdek 14. december, 2018 Ritem mladosti 2018: v Red Bull Music Soundclash izzivu se bosta spopadla S.A.R.S. in Dubioza Kolektiv TEDxLjubljana 2018: razsvetlimo (ne)znano 9. december, 2018 TEDxLjubljana 2018: razsvetlimo (ne)znano Sejem ARTish: pet decembrskih terminov za nakupovanje najbolj unikatnih daril 6. december, 2018 Predpraznični in božični sejem ARTish Princ Ki-Ki-Do; Zima 3. december, 2018 Animateka – mednarodni festival animiranega filma 2018 · · ·