Foto: Shutterstock
10. dec
V zraku · dan za

Ste že pripravljeni na smučarsko sezono? Še ne? Kar brez skrbi. Po smučarsko opremo se odpravite na sejem rabljene smučarske opreme v BTC-ju. Citypark ga v sodelovanju s Hervisom prireja prvič in ne gre ga zamuditi.

do
BTC, parkirišče ob Šmartinski (bivši Hervis outlet)
Citypark in Hervis
brezplačno
Dogodek na Facebooku

Še malo in zapadle bodo prve snežinke. Teh so najbolj veselijo najmlajši, ki se, ko sneg pobeli bregove, podajo na smučanje, sankanje in kepanje, pa tudi sneženi možje takrat zrastejo kot gobe po dežju. Če smučarske opreme še nimate, pa z veseljem kupite tudi rabljeno, se v soboto in nedeljo 10. in 11. decembra med 9. in 17. uro podajte v BTC, kjer Citypark in Hervis organizirata prvi smučarski sejem rabljene opreme.

PREBERITE ŠE: Svetovni dan snega v Planici 2017 vabi

V tem vikendu boste lahko rabljeno zimsko športno in smučarsko opremo izbirali na parkirišču ob Šmartinski cesti, kjer je bil nekoč Hervisov outlet. Z ugodnimi cenami rabljenih smuči, smučarskih čevljev, palic, smučarskih oblačil in še česa želita organizatorja vsem željnim zimskih radosti olajšati vstop v zimsko sezono. V Hervisu bo v času sejma veljal tudi ekskluzivni sejemski popust za nakup nove smučarske opreme. Sejem bo postal tradicionalen, še napovedujejo organizatorji, ki že nestrpno pričakujejo vaš obisk.


Senzacija: Moskovski cirkus na ledu Natalije Abramove 9. december, 2016 Moskovski cirkus na ledu Natalije Abramove STEFFI K4 9. december, 2016 K4x4: v goste prihaja berlinska didžejka Steffi mineralfest ljubljana 8. december, 2016 Prvi MineralFest v Ljubljani TEDxLjubljana 2016: Zavrtimo kolesje 4. december, 2016 TEDxLjubljana 2016: Zavrtimo kolesje · ·